«

»

sep 16

Print denne Indlæg

Weekend-slapper, rygsmerter og iPaper

Hele weekenden gik med stort set ingenting. Der blev hygget, slappet af, spillet computer, iPad og set film – og det var HELE weekenden. Dejligt ovenpå en hård weekend med bryllup og den forudgående planlægning.

Jeg har uheldigvis fået lidt bøvl med ryggen og prøvede derfor at hænge lidt i ribben hos Struer Motion, det havde dog ikke den store effekt. Jeg fik løbet 2 km på løbebåndet, så det var okay, men desværre stadig bøvl med både hæl og ryg. Av!

Mandag var der jo så lidt problemer med hele bloggen og alt mail osv – så der var panik på.

Tirsdag går turen til Tivoli friheden i Århus, hvor iPaper afholder deres årlige inspirationsdag, men Lucas skal på bustur med børnehaven til Kystcentret i Thyborøn.

 

Onsdag efter arbejde står den på forældremøde i 2. klasse, hvor vi for kort tid siden fik overstået forældremødet i 1. klasse og torsdag morgen tages nakkefilet’en ud af fryseren. Torsdag aften skal den marineres og fredag morgen kommer den i ovnen. Vi skal have pulled pork burgers sammen med Høyer fredag aften – og så må tiden vise om jeg selv vil lave bollerne til også 🙂

Når middagen på fredag med min “best man” er overstået kører vi til Århus.

vince_clarke

Vi skal nemlig på Train! Ja, det er længe siden jeg har været på Train i Århus og det er længe siden jeg har været på discotek eller natklub for den sags skyld. Grunden til det er ikke mindst at vi skal til VIP-party og møde Vince Clarke, som gæster Danmark. Arrangementet starter kl. 23.59, så det bliver sikkert en lang nat ovenpå en fredag på arbejde:)

gta5

Om en uges tid udkommer Grand Theft Auto 5 til Playstation (GTA V) så det skal nok blive sjovt – det er i hvert fald noget jeg skal have afprøvet sammen med de store drenge – hvis de tør!?

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/weekend-slapper-rygsmerter-og-ipaper/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>