«

»

sep 03

Print denne Indlæg

Vismandsspillet, gode ledere og Playstation 4?

Min søster er stadig igang med en lederuddannelse så lang og i den forbindelse viste hun mig noget interessant på nettet, som hedder Vismandsspillet. Hvem har ikke altid drømt om at kunne bestemme alting og nu har du rent faktisk muligheden.

vismandsspillet1

Det kræver godt nok lige at du svarer på nogle forholdsvis simple spørgsmål først, men så har du efterfølgende også Danmark eller sågar hele verden i dine hænder.

vismandsspillet2

Herover er jeg f.eks. ved at ændre på både skat og moms… så prøv spillet, hvis du en dag har lidt god tid 🙂
I samme ombæring var der i radioen snak om hvordan en leder skal være:

En god chef hviler i sig selv – også når der er forandringer.
Man skal ikke blive en reaktiv chef – en der reagerer på verden og ændringer, men være proaktiv og stå fast ved sine holdninger og meninger.

En dårlig leder er ikke til stede og mere orienteret om at løse opgaver for den højere ledelse. Man kan også hurtigt blive en dårlig leder hvis ikke man har styr på tingene – dvs. man skal vide hvem der gør hvad, hvem der har hvilke opgaver.

For at gøre den lange sætning kort. God ledelse er at skabe klarhed, klare roller, klare opgaver og klare mål for sine medarbejdere. En god chef skal kunne tage ansvar og håndtere konflikter.

Kvindelige ledere er i højere grad bedre til at være omsorgsfulde overfor deres medarbejdere – i hvert fald som gennemsnit (man skal jo passe på i disse ligestillings-tider)

Det er vigtigt at man taler mere med hinanden og opnår gode relationener til chefen.

En god chef skaber bl.a. trivsel og innovation – en dårlig gør det modsatte.

Jeg er slet ikke i tvivl om at min søster er en super god leder 🙂

vejrballon

Onsdag aften var der forrygende tv på DR3, hvor vi sendte en vejrballon med kamera, gps mv. op i rummet og fulgte billederne live hele vejen. I hvert fald når signalet ville. De nåede lige at finde “sonden” på en mark ved Rold skov inden Oliver skulle sove 🙂

PS4 disney bundle

Og så dagens dilemma… Skal jeg købe en Playstation 4? 🙂
P.S. Ja, et kort indlæg – og det tror jeg nok at jeg fortsætter med, men så kan I godt regne med en hel del FLERE indlæg 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/vismandsspillet-gode-ledere-og-playstation-4/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>