«

»

feb 14

Print denne Indlæg

Vinterferie ved blæsende vestkyst

I år var vi i sommerhus ved Langerhuse. Helt ude ved Vesterhavet og blæsten stod direkte ind på og igennem et af soveværelsevinduerne, så der var frisk udluftning i det elopvarmede hus med spabad uden bobler og til alle børns (og fars) ærgelse et udlejningshus uden internet 🙁
vinterferie-2015-langerhuse (2) vinterferie-2015-langerhuse (1)Der var frisk luft ved vandet og sandet føg i en voldsom sandstorm og slog hårdt ind på ansigtet, indtil man var ved vandkanten.
vinterferie-2015-langerhuse (3)
Stråtægthuset havde dog en lækker pool med rutschebane, men saunaen kneb det med at få over 30 grader indtil vi torsdag havde fået vist hvordan man gjorde.

vinterferie-2015-langerhuse (5)

Nu skal du ikke tro at alle minusserne fyldte det hele på turen. Det er udelukkende for at fortælle at man, hvis man har brug for at arbejde hjemmefra i ferien, bør sikre sig at en simpel ting som internet fungerer i huset, når man lejer det og at der eksempelvis er luft i et spabad, hvis man har lyst til at benytte sig af dette.

Jeg fik løbet en tur med Oliver og Sebastian, som nu også er meldt til 10 km løber i september i Struer, så der er lidt der skal trænes op.

vinterferie-2015-langerhuse (7)

Her jogger vi på stedet mens vi venter på at VLTJ passerer.

vinterferie-2015-langerhuse (8)

 

Målet var denne tyggegummi automat inde i byen -. en tur på i alt 4 km og det gik vældig godt den onsdag og vi fik da også senere købt nye løbesko til Oliver hos Intersport i Lemvig.

For anden gang fik jeg også testet den smarte OK tank app, som overflødiggør benzinkort, kodeindtastning osv – ja man åbner bare sin app.
okapp (1) okapp (2)

Vælger tankstation og stander…

okapp (4) okapp (5) okapp (3)
Vælger stander – og så tanker eller vasker man. Vupti! 🙂 Fed app, så mangler vi bare lige de andre benzinselskaber følger trop.

Vi var i poolen flere gange om dagen og Lucas blev vildt god til selv at “svømme” med vinger og bælte på. Lucas var mega sej og er bare så klar til at lære de korrekte svømmetag, når han bliver gammel nok til det 🙂

Torsdag var jeg i Struer, da vi skulle have støbt gulvet i badeværelset og fredag formiddag blev varmen tændt hjemme i huset, fra en mobilforbindelse vi heldigvis fik op at køre og kunne koble op til EQ3 systemet derhjemme.

badevaerlse-gulv-stoebt

Her et billede af hvordan det så ud da de var færdige med at støbe i badeværelse 2. Så skal vi snart igang med klinker 🙂

vinterferie-2015-langerhuse (6)

Alle tre drenge fik en ny god ven i Bumle eller Bum-løg som han også blev kaldt. Der er dømt hygge i sofaen.

vinterferie-2015-langerhuse (4)

 

Der blev også bygget perler. Her viser Lucas stolt sin flotte Minecraft TNT frem 🙂

Vores allesammens Caroline Wozniacki er at finde i det nyeste nummer af Swimsuit Illustrated – se en video om optagelserne herover.

Minecraft klubben havde i løbet af vinterferien fået svar fra NetIP, som jeg havde håbet på vi kunne få et sponsorat af til vores Minecraft server, men det er åbenbart sværere end som så at få selv små sponsorater, så måske man skulle kigge sig om efter tilskud fra fonde i stedet for 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/vinterferie-ved-blaesende-vestkyst/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>