«

»

feb 16

Print denne Indlæg

Vinterferie i flyvende fart

 

En af de første OL aftener, sad jeg klistret foran skærmen til snowboarding, som egentlig er en ret fed sport at se på tv. Endnu engang var dommerne en anelse til grin i finalen i mændenes halfpipe, men sikke da en masse tricks de kan de seje snowboardere. Fedt det er på programmet i vinter OL og tak for god underholding – specielt “I.Pod” og Shaun White – wot!!!!

snowboard1

snowboard2

Men så var det ellers tilbage til arbejdet – og tirsdag fik vi sat nyt loft op på Lucas’ værelse.

IMG_0020

Blod, sved og tårer – en masse temperament, men loftet kom da op. Skyggelister også og med lidt hjælp fik vi skruet reolerne fast i møg-muren.

Torsdag var drengeaften og vi var alene hjemme.

IMG_0023

Først var jeg en tur på biblioteket med Lucas, hvor vi lånte et par uhyggelige bøger.

IMG_0027

Aftensmaden havde drengene selv bestemt og de fik selv lov til at lave det hele. Den stod på pulled port burgers og is til dessert. Mums!

Her er lige en forsmag på mange af de film der kommer i 2014! Glæder mig specielt til Non-stop.

Jeg fik skiftet en støddæmper på Audien og fik sat et nyt 1300-kroners batteri i, så der fremover ikke burde være problemer med oliefyret fremover.

6660_VinterferieSkive

Fredag tog Lucas og jeg til Skive, hvor vi skulle se Rosa fra Rouladegade.

rosa_fra_rouladegade (2)

Lucas var meget koncentreret af “koncerten”, som det nok mest var. Desværre slet ikke på højde med Hr. Skæg, men så har vi da set det.

rosa_fra_rouladegade (3) rosa_fra_rouladegade (4) rosa_fra_rouladegade (1)

Rosa gav den gas og så var det hjem til Struer igen, hvor vi holdt fest om aftenen og lørdagen gik mest med tømmermænd, hvor jeg lå og sumpede i sengen mens jeg kiggede på Oliver der spillede Just Cause 2 på Playstation.

Jeg er også ved at kigge på termostater og styring via internet af varmen: Da vi har det der hedder returventiler (FJVR) giver det lidt problemer, men har da kigget lidt på et sæt som hedder eQ-3 og vist nok er det tidligere Tricklestar – de ser i hvert fald ens ud. Men nu skal jeg jo lige have fundet ud af om der overhovedet kan sættes noget på vores eksisterende radiatorer.

Søndag den allersidste dag i vinterferie blev vi inspireret af Rosa og klaskede en chokoladekage sammen:

250 gram mørk chokolade
200 gram kærgården
200 gram sukker

smeltes over vandbad. Efterfølgende blandes et par spiseskefulde mel i samt 6 æg og piskes godt sammen, i en Færch bakke og i ovnen.

Som topping smeltes brun farin, smør, cacao og kokos i en gryde. Hældes ovenpå den afkølede kage og bages igen i 5-10 minutter.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/vinterferie-i-flyvende-fart/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>