«

»

dec 02

Print denne Indlæg

Velkommen december og snevejr

Så er julemåneden for alvor igang og sikken en start – snevejr i Struer – det er perfekt!

Efter at vi lørdag aften havde holdt julefrokost på vejen og drengene havde overnattet hos farmor, kom de hurtigt hjem og ud i sneboldkamp!

Det var koldt men sjovt!

Det første der skulle ske da de kom hjem fra Langgade var dog at kigge i deres jule-sokker. Heldigvis har Ramasjang i år lavet en pakkekalender, så det ikke er nødvendigt at købe så mange ting, selv om vi da har lidt større ting imellem også.

I kulden fik jeg også lavet en dunk isfjerner, så vi er klar til at afise bilruderne og garagen er blevet ryddet, så den ene bil kan komme ind i tørvejr. Her kommer lige opskriften på isfjerner, som er ret så simpel:

Du skal bruge følgende:

  • En gammel fem-litersdunk, hvor der har været sprinklervæske eller lignende i.
  • En forstøverflaske til den færdige isfjerner.
  • 2 kg fugtfjerner (Kalciumklorid), der kan købes i matas for 40 kr.

De to kg fugtfjerner blandes med tre liter vand i dunken. Ryst til det hele er opløst. (Væsken bliver varm, når du ryster den). Nu har du fem liter hjemmelavet isfjerner, som du kan fylde på forstøverflasken og bruge vinteren igennem.

Og ja, jeg puttede lidt frugtfarve i sådan bare for sjov 🙂

Da vi var ude at gå gik vi omkring skolen hvor der var julemarked. Man kunne allerede købe sit juletræ, men mon ikke vi selv finder et og fælder. Man kunne også spille et smart spil hestevæddeløb som spejderne selv have lavet – computerstyret og det hele – smart!

Så blev folket også træt – vi skulle have været til HKs juletræsfest i Holstebro, men ingen havde lyst og da jeg spurgte om nogen ville med ud til fætter William, var der heller ikke den store respons.

Jeg kørte dog selv et smut forbi William og Laura, som netop i dag har fået endnu et medlem af familien. Den lille søvnige Simba ligger her og halvsover hos William. Løvernes konge er i Struer!

Wii U er også kommet i butikkerne, så det bliver spændende at se hvad det er for en størrelse og om man kan modificere den på samme måde som de gode gamle Wii konsoller 🙂 Nu kører ugen på sit sidste så hav en rigtig god uge 49. Nu er der kun 20 dage til juleaften 🙂

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/velkommen-december-og-snevejr/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>