«

»

jan 01

Print denne Indlæg

Velkommen 2009, godt nytår og Gud bevare Danmark !

Som tidligere nævnt har jeg brygget lidt på en nytårstale… 😉

Endnu et år er forgangen. Et år med både opture og nedture. For at starte med det negative kan nævnes det store IT nedbrud, hvor familiens samling af billeder de sidste 24 mdr forsvandt som dug for solen. Et af mine nytårsfortsætter er naturligvis fremover at have fuldstændig styr over backup og backup rutiner i al evighed 🙂 Når billederne nu ikke mere “er” kan jeg her kompensere med flg. stikord. Sommerferie til The Leadleys, med familiefest og kæmpe grillfest i haven, hvor Oliver og Sebastian for første gang fik spillet badminton, oplæst engelske spøgelseshistorier og kørt i Audi A6 😉 En start i børnehaven og en sommerfest med sjov og spas – og ikke mindst jeg selv som startede ud i Januar med at løbe. Jeg havde aldrig troet det skulle komme så vidt og det er indtil videre blevet til hele tre halv-maraton medaljer. Der har været stilstand i løbet her i julemåneden og et andet fortsæt bliver at få løbet noget mere og smidt lidt flere kilo fra mig. Nytårsaften kort inden Dronningens nytårstale fik jeg dog løbet en lille tur på 7-8 kilometer i den bidende kulde. På trods af finanskriser og stridigheder på arbejdsmarkedet er det da trods alt dejligt at vide, at man bor i en af verdens mest priviligerede lande.

Et stort på forhånd tillykke skal naturligvis også lyde til min lillesøster, som venter familieforøgelse i midten af juli. Vi ser frem til at byde det nye medlem af familien velkommen 🙂

stork_baby

Drengene er vilde med alt hvad der siger bang, så der var gang i den med bordbomber, konfetti, hundepropper og andet fyrværkeri – og vi huskede naturligvis sikkerhedsbriller.

nytaarsaften_2008-9

Lidt før midnat blev en meget træt Oliver hevet ud af sengen og heldigvis endte det med at han hyggede sig med at skyde adskillige knaldperler af ude på vejen og så det overvældende fyrværkeri ud over byen. Ja, der var god udsigt over byens fyrværkeri fra Park Alle i årets første minutter.

Endelig slog kl. midnat og både far og søn fik hoppet ind i det nye år 2009.

Endelig slog kl. midnat og både far og søn fik hoppet ind i det nye år 2009.

Rigtig godt blog-nytår !

fireworks

Samt de varmeste nytårshilsner til alle mine venner og bekendte – ja og også alle de læsere som jeg evt. ikke måtte kende… endnu.

Velkommen og vi ses i 2009 🙂

Efter julens mange drinks påstår køleskabet (Samsung RS21DSNM) det trænger til nyt filter.
TIP !
Når det grønne lys bliver orange, er tiden inde til at udskifte vandfilteret.
Hvis indikatoren er rød, anbefales det kraftigt at udskifte filteret hurtigt. De fleste steder i Danmark har vi dog utrolig fint grundvand og derfor behøver vi ikke at skifte filteret ud. Det eneste der skal gøres er at nulstille indikatoren som beskrevet i manualen.

  • Når vandfilteret er udskiftet, nulstilles indikatoren ved at trykke på knapperne Ice Type og Child Lock samtidig i 3 sekunder.
  • For at slukke denne indikator trykkes der på knapperne Ice Type og Child Lock samtidig i 5 sekunder.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/velkommen-2009-godt-nytar-og-gud-bevare-danmark/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>