«

»

jun 04

Print denne Indlæg

Varm sommer over Danmark

Efter Chelsea har vundet FA cup finalen igen her i 2018 og jeg sammen med Oliver er godt igang med Havkajak kursus, skulle jeg give kage – og den blev selvfølgelig den lækre, nemme. svampede chokoladekage med et tykt lag glasur. Opskriften får du lige her:

Moist chokolatecake a la Denmark

Ingredienser

200 gram mel
200 gram sukker
75 gram kakao
4 tsk. bagepulver

450 ml mælk
2½ spsk. olie
1 tsk. vanilla extract

Flormelis

Bland det “tørre”. Bland det “våde” i. Rør sammen (ikke for hurtigt) og smid i en passende plast bakke 🙂

Bages ved 180 grader varm luft i 25 minutter. Køles af og drysses med flormelis.

Hvis ikke du blander en masse brun glasur og fordeler ud over kagen, går den godt sammen med et par scoops vanilleis eller flødeskum.

I den varme sommer har vi efterhånden også allerede fået badet en hel del – som her i Tofttum bjerge på den sidste dag i maj. Vi har også fået svømmet 600 meter i fjordens bølger ifm. havkajak kursus.

Fredag aften tog vi til Aalborg for at opleve Jimmy Carr – hylende morsom aften i godt selskab og klar til lørdag, hvor der i Struer var en stor hjemmeværns øvelse. Denne skulle naturligvis filmes med drone, men det blev ikke helt så godt som muligt.

Det blev også kun foto og ikke drone over “Mennesket ved Stranden” i Esbjerg om søndagen.

Selv om det slet ikke er hverken sæson eller vejr til at spille, så kan man med fordel bruge sit PS4VR sæt på PC’ens SteamVR vha. controller drivers og VR drivers fra Trinus.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/varm-sommer-over-danmark/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>