«

»

feb 24

Print denne Indlæg

Triatlon?

Efter overvejelser et tab i poker fredag aften og en god 65 års fødselsdag, har jeg besluttet at købe fremløbsventiler til vores radiatorer – og det kan kun gå for langsomt, så vi allerede i foråret kan spare og formentlig holder tilbagebetalingstiden nede på et år på både nye ventiler og programmerbare termostater.

Oliver fik svømmet 2 x 50 m uden bælte i det store bassin, da vi lørdag eftermiddag var i svømmehallen og Sebastian fik også svømmet en helt del baner frem og tilbage i det store bassin – super flot gået drenge! Et svømmemærke er på vej til jer 🙂

50meterDUKA

Lucas mente iøvrigt på vej hjem fra fødselsdagen lørdag at der skulle være et blåt lys i lyskrydsende også. Rød for stop, gul for klar, grøn for kør og blå for “kør stærk” – that’s my boy!

Mine nye løbesko er allerede kommet fra England igen – et par lækre Adidas, som jeg nu endelig har fået i den korrekte størrelse. De blev afprøvet 5 km i motionscentret sammen med Oliver og det gik helt fint. Det bliver spændende at se om det går lige så godt, når jeg kommer længere op i kilometertal med tempo skoene fra Adidas.

adidas_sko

Da hele familien Viborg var forbi søndag fik vi sendt de sidste kasser fra stuen op på overetagen og fanklubben er klar, når jeg til sommer prøver kræfter med en kvart ironman. 950 meters svømning i fjorden efterfulgt at 45 km på cykel og til sidst 10,3 km løb rundt i byen! – og så må jeg også være klar til at løbe over Storebælt i september. Jeg håber på selskab i form af Kristian på svømmeturen og Peter på cykelturen, så det skal nok blive spændende.

En kvart ironman er 950 meter svømning, 45 km cykel, 10,3 km løb.
En halv ironman er 1900 meter svømning, 90 km cykel og en halv maraton løb.

Ikke nok med at The Simpsons er kommet i Lego sæt, der kommer også i denne sæson et afsnit af The Simpsons, som udelukkende er lavet af lego. 4. maj bliver afsnittet vist i USA.

bi-maske

Mandag var Oliver til spejder, hvor han ud over at få et nyt håndværks mærke for at kunne arbejde selv, også fik sin bi-maske hjem, som han havde lavet for et par gange siden. Mandag lærte de om samfund og næste uge skal de på byvandring – og i morgen bliver jeg et år ældre 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/triatlon/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>