«

»

nov 22

Print denne Indlæg

Tillykke med de 8 år Seb!

Så blev det Sebastian til at runde de 8 år! Han havde jo tidligere fået sin fødselsdagsgave fra os, som var en fodboldtur til England. Her torsdag på sin fødselsdag og fredag aften blev der holdt fødselsdage og Sebastian blev godt begavet med en masse Lego 🙂

8-balloon

Sebastian havde efter alt at bedømme en fantastisk dag og vi siger tak til alle de søde gæster som var forbi. Weekenden skal jo nok gå med at bygge Lego Minecraft mv. indtil vi søndag skal til juletræsfest. Der bliver stadig kigget lidt efter biler og jeg tror med sikkerhed at der bliver tale om en Honda Civic Tourer som familiebil og så må vi se hvilken micro-bil der bliver handlet. Jeg er dog stadig i tvivl om den skal købes eller leases – ikke mindst når man ser på Peugeots leasing tilbud i tiden.

Til Sebastians fødselsdag blev der efter den sædvanlige fødselsdagssang også helt ekstraordinært sunget “Happy birthday” med Oliver på klaver.

Tillykke med dagen Super Seb!!

Efter Sebastians store fødselsdagsgave overvejer jeg også om jeg skulle invitere Oliver med til Holstebro og se Stine Bramsen til foråret. Nu må vi se – der er vist også en go-kart tur i sigte i nær fremtid.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/tillykke-med-de-8-aar-seb/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>