«

»

jul 11

Print denne Indlæg

Tæt på sommerferien… og gang i løbeskoene igen.

Denne uge var jo kort da de første par dage blev brugt i København og med at bekymre sig over gearkassen i bilen – jeg er dog ikke blevet klogere mht. sidstnævnte endnu. Torsdag var et helt fantastisk vejr og derfor var der naturligvis dømt vandleg i haven.

Sebastian som havde besøg af Alexander ville dog hellere have badebassinet op, men det fik han at vide at han måtte om fredagen hvis det var godt vejr.

Her er det Oliver som driller Lucas lidt med Peter Plys vandsprederen. Fredag havde vejrprofeterne varslet skybrud, men der var ikke meget at se i Vestjylland – lige bortset fra at solen ikke kom frem, så bassinet måtte vente lidt endnu. Oliver afsluttede fredag sin Karate mini Camp i karateklubben og de er alle nu gået på sommerferie lige bortset fra mig. Så er der dømt weekend, slappe af og hygge.

 

 

Jeg fik løbet 5 km uden de store problemer og 5 km mere, hvor Sebastian var med på cykel. Vi blev hurtigt enige om at købe bordtennisbat og bolde, så vi kunne tage på motionslegepladsen i anlægget og spille bordtennis når vejret var til det. Søndag var vejret til det… Det var dog meget meget bedre end vi kunne drømme om. Termometeret viste over 30 grader og badebassinet blev fyldt med vand og drengene legede og legede i det kolde vand og varme vejr.

Senere kom Laura og William til og den fik ikke for lidt inden vi grillede søndag aften

Der var på et tidspunkt fyldt i Lucas’ lille bassin.

Super lækkert vejr hele søndagen, kun lige et par få skyer i ny og næ – billedet herover er taget efter aftensmaden blev indtaget på terrassen, men fra mandag blev det så ellers også regnvejr.

 

 

Mandag aften tog vi i biografen for at se Ice Age 4. God film og drengene var helt vilde med den og der var både popcorn, sodavand og slik den aften i biografen. Filmen jeg så aftenen efter var dog bedre. Det var Man on a Ledge, som jeg varmt kan anbefale!

Jeg kunne så også se at der til efteråret kommer en efterfølger til den fantastiske film Taken. Det bliver dog nok svært at lave en 2’er lige så god.

Onsdag morgen skulle Lucas forbi øjenafdelingen på sygehuset. Vi skal have fundet ud af om han skal have skiftet glas i brillerne og egentlig målet hvordan hans syn er.

Det kan dog være svært når man kun er 1 år gammel og inden september, hvor vi igen skal en tur omkring sygehuset, skal han kunne fortælle hvilke symboler han ser i en synsprøve.

Herover ser vi f.eks. 8 KAY billeder fra den test han får i december, så det må han jo nok øve sig lidt på. De er iøvrigt også tilgængelige oppe i foto albummet, så han kan bruge dem på iPaden inden han taler flydende 🙂

Der blev også kigget lidt på Garmin navigation. Jeg havde fået det nye og utroligt detaljerede 2013 kort over Europa og har fundet ud af at det ikke kører 100% på en gammel GPS som min. Hvis man vælger alt for lange ruter har en gammel Garmin GPS simpelhen ikke hukommelse nok til at udregne ruten. Så må man jo enten købe en ny Garmin eller dele rejsen op i mindre bidder.

At bruge en af de iPads vi har købt til navigation er også et “no go”, da jeg har fundet ud af at det ikke er “rigtig” GPS som er i wifi udgaverne af iPads. Det skal være 3G udgaven, men der behøver til gengæld så ikke at være sim-kort i. Konklusionen må være at der investeres i en ny navigationsdims, når engang behovet opstår 🙂

Onsdag aften fik jeg løbet 10 km rundt om byen. Både Oliver og Sebastian var med på cykel og vi brugte en god times tid på turen. Det var hårdt, for nogen var det hårdere end andre.

Her er Sebastian efter den meget hårde tur rundt om byen. Efter normal sengetid og så 10 km på en cykel med små hjul rundt i hele byen!!! Det var fantastisk flot – selv Oliver klagede sig til sidst og Sebastian var ikke helt på toppen til sidst.. men vi kom hjem og alle var glade ved hjemkomsten – sådan!

 

 Nu er der kun 2 dage til sommerferien…

og ikke så længe til OL!!!

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/taet-pa-sommerferien-og-gang-i-lobeskoene-igen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>