«

»

nov 02

Print denne Indlæg

Store B-dag ! Taken Take Two

Jep jep, så har man to store drenge, som begge går i børnehave. Store børnehave-dag blev det så i dag ! Sebastian havde første dag  i Foldgårdsparkens børnehave i dag, så det var en rigtig stor dag. Sebastian skulle selv have madpakke med og frugt til sin nye fine frugtkurv, hvor symbolet er en pibe.

PB020017pibe

Det var både far, mor og børn der startede op i børnehaven og det så ud til at Sebastian faldt rigtig godt til – det er nu også dejligt at have en storebror, når man er ny blandt mange børn. Der blev i hvert fald hurtigt fundet en traktor frem, ja lige efter at frugtposen var lagt i kurven og madkassen efter møje og besvær blev efterladt helt mutters alene i køleskabet.

PB020016madpakke

Snart dampede jeg af og drengene vinkede fra børnehavens vinke-vindue. Jeg havde talt og sms’et lidt med nogle kollegaer siden søndag aften, som skulle afholde salgsmøde på Kås Storgård på vej til Salling og de havde problemer med internetforbindelsen deroppe. Det blev så til at jeg begav mig nordpå om morgenen på vej på arbejde.

Det er en stor flot gård, som er ejet af Færch familien og Færch Plast får åbenbart stadig lov til at bruge den i ny og næ. Det drillede lidt, men til sidst fik jeg den trådløse router til at fungere med netværket på gården og så kunne jeg vende Mazda’en mod Holstebro.

PB020046kaas

PB020044kaas

Et øjeblik var kontoret indrettet i den store stue med udsigt over både sø, Audi’er og… Mazda 😉

PB020050skoletaskeDa jeg kom hjem fra arbejde havde Camilla været med drengene til afslutning hos Karin, Sebastians dagplejemor indtil i fredags og det var tæt på at være tid til aftensmad. Sebastian havde fået en flot Biler skoletaske og en Spiderman madkasse – wow !

 

Der var kommet post fra Amsterdam og det viste sig at firmaet fra lufthavnen havde sendt mig en kopi af filmen Taken på Bluray, som havde samme fejl som den jeg sendte ind for at få byttet – tryk på cover og disc var korrekt, men filmen var ikke den rigtige – så i morgen må jeg se om jeg kan fange personalet og forklare dem sammenhængen og se om de ikke vil få fat i en korrekt film til mig. Jeg fik da lige en mulighed for at se traileren til den fantastiske film inden jeg pakkede skiven i en ny kuvert og kiggede da også lidt omkring på nettet og fandt en god anmeldelse af de forskellige udgaver af Taken. Det bliver nok special udgaven, som kan købes som US Import hos Amazon.co.uk jeg skal have fat i hvis ikke de i Holland finder ud af at sende den korrekte version 😉

cover_Taken

Stieg Larssons tidligere samlever får nu tilbudt 20 mio svenske kroner af Stiegs familie. Det er jo svenske kroner, så det er jo ikke alverden, så jeg tvivler på der dukker en fjerde historie op i den berømte “trilogi” lige foreløbig. Der går jo også stadig tre uger inden vi skal ned i biografen og se den tredje film i serien 🙂

Jeg fandt også ud af at min Humax Sat reciever som jeg har indbygget harddisk faktisk optager i MPEG2 format og at jeg blot kan sætte en USB harddisk til maskineriet og så kopiere optagede programmer over – man skal så lige huske at vise både source og destinations folder på skærmen, så den grønne copy-knap kan lyse. Til at formatere en USB harddisk i FAT32 format kan man bruger Swissknife programmet, som er gratis.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/store-b-dag-taken-take-two/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>