«

»

okt 13

Print denne Indlæg

Spil med bananer

Så fik resten af familien efterårsferie og skolerne ligger den næste uges tid øde hen 🙂

Fredag var jeg hos HK i Holstebro til et spændende Photoshop kursus, som virkelig viste hvilke muligheder man har for at redigere, retouchere og meget mere i billeder – det var super spændende og vi sluttede af inden weekenden med at kigge lidt på 3D.

adobe photoshop 3d fejl

Desværre kunne jeg ikke på min egen pc køre 3D – sikkert fordi driver eller grafikkort ikke er godt nok og på min arbejds computer fungerede det heller ikke helt i den lidt ældre version af Photoshop.

Lørdag tilbragte jeg hele dagen i Odense, hvor jeg sammen med vennerne fra PMB prøvede at spille Pacman på bananer!!!

makeymakey.banana-pmb-2014 (2)

Ja, du hørte korrekt. Med den lille dims Makey Makey kan man lave alt muligt om til taster. Det er bare et “must have” for Minecraft klubben – jeg er sikker på at børnene vil elske det.

makeymakey.banana-pmb-2014 (1)

Det er med at holde tungen lige i munden… Endnu en god dag og nu ser jeg frem til eksamen i form at en generalprøve med børn. Arrangementet afholdes i Århus, hvor jeg håber jeg kan tage mine store drenge med som en del af børneholdet. Jeg var ikke mere end kommet ind ad døren derhjemme, før Oliver kastede sig over Light bot programmering og i løbet af en god times tid…

oliverdt-bestaaet-hour-of-code-1

Bestået den første Hour of Code – super flot gået! Jeg var faktisk ret imponeret over hans opfattelse af både processer, løkker og anden logik, hans lave alder taget i betragtning.

lightbot1

Sådan ser en af programmerne ud i den første del af programmeringsfasen, som Oliver kom igennem.

angry birds kodning angry birds kodning klaret

Om søndagen fortsatte han med at programmere sammen med Angry birds.

Efter en fødselsdagsfest om søndagen stod den på Minecraft. Sebastian fik hurtigt en ny texture pack på sin og Oliver kæmpede en brav kamp for at få installeret Spider Queen mod’en, som gør at man er en edderkoppe-dronning, som tilsyneladende kan alverdens spændende ting 🙂

Audi’en sejler stadig lidt, men måske jeg kan få en til at prøve en tur i den til bestyrelsesmødet næste weekend. Arrangementet med Audi og Bang & Olufsen er iøvrigt flyttet til midt i januar, så på det område kan jeg godt afvente lidt.

Indtil da har jeg her gemt trykmåls tabellen til mine vinterdæk, selv om der anbefales at køre med MINDST det tryk og gerne en anelse højere.

235/45 R17 for: 2,4-2,7 bag: 2,4-2,8

daektryk-audi sommerdaek-audi

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/spil-med-bananer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>