«

»

nov 06

Print denne Indlæg

Sørøver Lucas

Ja ja, efter at have set Gabriel Iglesias og have smågrinet af den sjove stand-upper i sengen mens jeg lå og så hans shows på Netflix, viser det sig sjovt nok at manden gæster Danmark på fredag – dog lidt langt at køre til København, når vi også skal til fødselsdagsfest hele lørdagen mere eller mindre.

Jeg skal iøvrigt også have kigget lidt nærmere på AppleTV hvis Netflix er noget vi vælger at fortsætte med efter den gratis prøvemåned er udløbet her om et par uger. Jeg har fået set Breaking Bad serien, som er ret fantastisk og nu er jeg gået igang med Forbrydelsen sæson 2 – dog ikke på Netflix, men er blevet lidt bidt af sæson 3 som kører på DR lige i øjeblikket.

Der huserer en del billeder på nettet og iPhone photo streams, så her kommer lige et, hvor Thomas får klippet strømperne i stykker under sidste weekends bryllupsfest… Elastikken i hans boxershorts røg sig iøvrigt også en tur 🙂

Denne weekend stod den på afslapning, selv om det endte med at vi sammenlagt havde over 30 spisende gæster.. Så røg det husholdningsbudget 😉 Sent lørdag aften under en del gin og tonic fik vi også lige bestilt billetter til Kim Larsen koncert i februar, når han turnerer rundt med sit nye album som kommer i handelen midt i november.

Mandag skulle vi til øjenlæge på sygehuset med Lucas. Jeg mødtes med mor og drengene derude og vi fik målt og testet osv.

Desværre havde vi begge misforstået hvor meget Lucas skulle have sine flotte sørøver-klapper før højre øje og i stedet for de 3 timer om ugen vi havde “hørt”, skulle det have været 9 timer om ugen. Derfor blev tiden ikke forhøjet til lægens planlagte 12 timer, men nu kører vi så med 9 timer i ugen resten af året og håber at det hjælper Lucas med synet 🙂

Jeg har fået godt og grundig gang i min iPhone og forstår et eller andet sted slet ikke hvordan jeg har kunnet leve uden! En ting er at jeg nu kan få alle danske apps, men noget helt andet er den perfekte måde Apple har valgt at håndtere email konto, kalendere osv. på – det spiller bare max!!!

Så er spørgsmålet jo bare lige om man skal investere 1500 i et sæt pærer og en boks, så man kan styre sit lys via bl.a. iPhone og iPad – sejt!!! Måske et julegaveønske?

Min far var en af de mange gæster som var forbi i weekenden og da snakken faldt på Netflix, nævnte han bibliotekernes Bibzoom, hvor man vist nok kan streame film og musik fra.

Der sker masser af ting  og sager på drengenes Minecraft server – og desværre er alle personer ikke lige søde og rare derinde, men drengene hygger sig heldigvis og deres Park Avenue Miners server er da kommet op på en flot 24. plads på minecraftlisten.dk så det går da meget godt.

I morgen er der igen idendørs fodbold for Sebastian, Camillas bil skal synes, Carsten skal hentes i Silkeborg efter sin skulder-operation og torsdag trækker Oliver i sin spejderuniform og skal til spejder og lave foderbræt.

Fortsat god uge!

 

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/sorover-lucas/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>