«

»

sep 14

Print denne Indlæg

Sommerfest, svømmehal og Caroline first runner-up i US Open !

På trods af en hård start fredag morgen med næsten tumult-lignende tilstande, kom vi dog alle glade afsted. Drengene havde ligget vågne i sengen til langt over sengetid aftenen i forvejen og det satte sine tydelige spor på Oliver fredag morgen. Han ville bare ikke med i brusebad, så der blev råbt og truet lidt, men værre blev det. Til sidst blev vi dog gode venner, fik spist lidt havregryn og samlet både madpakke, frugt, kage til sommerfesten, legetøjet til legetøjsdag i børnehaven og Sebastians bamse inden vi hoppede i bilen og kørte afsted – Oliver havde dog ikke været i bad !

Straks efter arbejde gik turen til “spejderhytten”, hvor børnehavens sommerfest skulle afholdes. Tæpperne i bilen var nyvaskede til formålet og i håbet om at det milde solskinsvejr ville holde eftermiddagen ud og det gjorde det. Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag med alle børn og forældre til sommerfesten ved spejderhytten den fredag eftermiddag.

IMG_5631bh-sommerfest

Der blev lagt ud med en fællessang med alle børnene

IMG_5634bh-sommerfest

Den trætte Oliver havde dog præsteret at gemme sig godt under fællessangen, med huen op over hovedet 😉

IMG_5651bh-sommerfest

Så var der kagebord til både store og små – og der blev gået til den som du kan se.

IMG_5713bh-sommerfest

Efter der var uddelt billetter kunne alle børnene prøve forskellige aktiviteter – her er der netop fundet “guld” i sandkassen.

IMG_5726bh-sommerfest

Kartoffel klask var en af de store hittere, hvor man skulle hamre en kartoffel…

IMG_5737bh-sommerfest

vel og mærke efter den har fået godt med fart på ned ad røret !!!

IMG_5796bh-sommerfest

Sidst på dagen var der sæbebobler til alle !

Fredag aften skulle Caroline Wozniacki spille semi-finale i US Open på Flushing Meadows i New York. Jeg havde tidligere læst at man kunne følge kampen på tv2.dk og med min tidligere interesse i tennis (dog mest som tilskuer) mente jeg nok at jeg kunne forsvare at sidde oppe for at se denne kamp. Ikke fordi at jeg ville mindes min fantastiske tur til Wimbledon med jordbær og champagne, men nok mest fordi nu havde vi endelig en god og populær dansk tennis-stjerne. Der kom dog masser af regn i New York og kampene blev indstillet indtil tidligst lørdag  ! – Det viste sig jo så også at hun gik hele vejen 😉

Lørdag fik Oliver besøg af Benjamin fra børnehaven og de drønede rundt i Olivers røde jeep mens Sebastian spillede Lynet og Peter Plys på den lille V-tech spillemaskine i stuen. Lørdag var den første dag, hvor Sebastian fik smidt bleen – allerede fra morgenen havde han dog det første lille uheld. På med nye bukser og afsted igen. Senere på dagen havde vi lignende uheld, hvor Sebastian “glemte” at gå på toilettet når han nu skulle og i stedet efterfølgende kom vraltende i våde bukser for at ville skiftes. 

IMGP0040cykeltur-slikkepind

Efter en lang cykeltur var det godt med en slikkepind fra den lokale tankstation.

Om eftermiddagen stod den på svømmehal. Oliver skulle op at dykke og da Camilla ville ud at handle, havde vi fået lokket farmor med i svømmehallen. Det viste sig at der denne lørdag var over 50 personer i det lille bassin og op til flere fra Olivers børnehave havde fundet vejen derop, så der var rigtig gang i den.

IMGP0050svoemmehal-sebastian-rutschebane

Sebastian var op til flere gange på rutschebanen i det lille bassin den lørdag

IMGP0053svoemmehal-oliver-undervand

Et sjovt billede af Oliver under vandet efter en tur fra rutschebanen !

Senere på weekenden fik pudset køjesengen og givet den det meste grunder, hvorefter jeg gik igang med at male delene hvide – så jeg forhåbentlig kunne nå at samle den inden jeg kører mod Berlin næste weekend. Søndag formiddag løb jeg en 14 km. tur rundt om Kilen i det flotte vejr og da jeg kom hjem fik Oliver besøg af Frederikke fra børnehaven – jo, der har været tryk på i denne weekend 🙂

Planen for de næste dages løb er som følger:

mandag eftmiddag, 10 km i roligt tempo
onsdag aften, 8 km
fredag eftermiddag, 4 km på stadion
og så naturligvis søndag formiddag, maraton i Berlin 🙂

Og så er det rent faktisk blevet skruet så smart sammen af jeg fortsætter fra Berlin mandag morgen til vores fabrik i Liberec, Tjekkiet inden jeg tirsdag kører hjem igen. Vi blev enige om at jeg lige så godt kunne ordne et par småting i Tjekkiet, når jeg nu i forvejen var halvvejs dernede.

Mandag morgen kl. 03.00 er Caroline Wozniacki klar til finalen i året U.S. Open, hvor hun skal møde belgiske Kim Clijsters – vi har desværre ikke Eurosport, men så er det godt man kan se Eurosport på nettet 😉 Du kan også se andre gratis kanaler, bl.a. Discovery !!! 😀 På trods af de 6 timers forskel stod jeg op midt om natten og satte mig foran computeren. Kort før 3.30 var kampen igang og allerede i andet parti kunne man se en nervøsitet hos den unge Caroline Wozniacki, men stadigvæk også nogle rigtig gode slag og Clijsters brød i allerede fra starten. Clijsters kunne dog også lave dobbeltfejl og jeg syntes hurtigt man kunne se at Wozniacki havde hvad der skulle til – ikke mindst da Clijsters kom ned 0-40 i tredje parti og Wozniacki fik brudt tilbage og kort efter 19 minutters spilletid var stillingen 3-2 til Wozniacki og en spændende kamp var igang ! Efter 35 min vinder Wozniacki den hidtil længste duel i kampen, men taber desværre partiet og stillingen er 4-4. Efter knap en time tog belgieren dog første sæt 7-5. Efter en time og 33 minutter stod det dog klart at på trods af Wizniackis formidable indsats ved årets US Open, så gik pokalen i år til Belgien. Men en god kamp og super flot gået af den unge dansker. Kl. 5.00 kunne jeg så hoppe under dynen igen 🙂

wozniacki nummer 2

Med alle hendes sejre i New York ser WTA top 10 nu sådan ud:

Verdensranglisten:
1. Dinara Safina, 9070 point
2. Serena Williams, 7807
3. Venus Williams, 6645
4. Svetlana Kuznetsova, 6060
5. Elena Dementieva, 6035
6. Caroline Wozniacki, 5850
7. Vera Zvonareva, 5460
8. Jelena Jankovic 5320
9. Victoria Azarenka, 4592
10. Flavia Pennetta, 3490

Og tech-stuff’et – Hvis “System Volume Information” folderen på drev C på din Windows Server 2003 fylder godt til, kan det skyldes “Indexing Services” – luk denne eller afinstaller den fra Windows komponenterne på serveren og slet de store filer i “System Volume Information”. Alternativt skrives der om løsninger på nettet, hvor man på C-drevet f.eks. enabler Shadow copies og disabler det igen. Dette gøres ved at højreklikke på drevet, vælger Egenskaber og Shadow copies.

shadow_copies_windows_server_2003

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/sommerfest-sv%c3%b8mmehal-og-caroline-first-runner-up-i-us-open/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>