«

»

jun 28

Print denne Indlæg

Sommerafslutning til karate og fodbold

Tirsdag aften var der afslutning til karate. Der var fællestræning fra 18-19 og efterfølgende blev der tændt op i grillen og så stod den ellers på pølser. Det startede med fællestræning både voksne og børn – og alle blev trænet af Sensei Jan, så der var styr over sagerne og det var rigtig flot at se.

Her ser vi alle børnene igang med den flotte træning.

og igen..

Sebastian fik også et kig ind i dojoen, hvor der blev udøvet karate til den store medalje. Jeg må også sige at jeg hver dag bliver mere og mere imponeret over den “ånd” der er i Struer Karate klub og det sociale engagement der er i klubben blandt alle medlemmer og ikke mindst børnenes forældre – det er sgu imponerende! Fem stjerner herfra! 🙂

Da de skulle til at træne kumite barn mod voksen måtte man lige sidde og vente lidt. Der var nemlig ikke nok voksne til alle børnene på én gang.

Så stod den ellers på pølser og Lucas var også klar… og sulten… En super hyggelig aften i karateklubben. Næste uge skal Oliver på Karate camp i 4 timer hver dag, så det bliver spændende. Indtil da glæder vi os bare til at starte igen efter sommerferien. Tak til Struer karate klub for denne sæson.

Hurtigt gik det hjem til Lars som stod og ventede. Det så ikke umiddelbart ud til at den styrekugle jeg havde fået fra Audi Flensburg passede til min bil… Hmmmm skuffet tog jeg et par billeder af de to styrekugler inden jeg sendte en mail mod Tyskland – fik dog svar om onsdagen at den var god nok. Sådan så en styrekugle bare ud idag 🙂

Her er styrekuglen jeg har fået fra Audi i Flensborg.

og her er så den lidt anderledes udseende styrekugle som sidder på bilen og altså skal skiftes.  Man kan godt se de slet ikke er ens.

Onsdag aften blev styrekuglen skiftet. Den sad godt fast, så der måtte bruges gas og ilt til at varme metallet op, så det endelig til sidst kunne skilles ad. Da jeg kørte hjem af så jeg den velkendte gule lampe lyse…

Hurtigt forbi Løvbjerg for at handle ind til om torsdagen, hvor Camilla fik en masse 6. klasses elever på besøg hele dagen og de skal jo spise sådan nogen. På med diagnosetesteren…..

Fejl 778 – den var ny og den betyder… Steering Angle Sensor-G85 – nåååh forhjulene skal sporres og der sidder åbenbart en sensor, som kan se at den nye styrekugle ikke sidder helt som den skal. Torsdag fik jeg fat i Quickpot overfor arbejde og hen på formiddagen ringende han dog for at fortællee at det ikke kunne betale sig at sporre hjulene før venstre forhjulsleje som var ødelagt kunne skiftes. Han kunne desværre ikke have delen hjemme til idag, men Super dæk i Holstebro kunne både have hjullejet hjemme og montere og sporre bilen torsdag – perfekt! Selv om man så også måtte kaste 2-3000 efter det, men nu er det skiftet og så er vi klar til Madonna-turen.

Da jeg kom hjem med bilen gik det hurtigt afsted mod stadion, hvor Sebastian skulle til den sidste omgang fodboldtræning for i år.

U5/U6 holdene var klar til sæsonens sidste træning. Det startede som sædvanlig, dog med en hel del mere solskin en det plejer.

Der blev trænet og trænet og trænet, for drengene skulle spille imod os forældre.. Desværre tabte vi forældre knebent 🙂

Efter kampen var der nogle søde forældre som havde sørget for kage til afslutningen og derefter var det tid til det som mange havde ventet på….

Medaljer!!! Yee-haaa!!! En stor flot guldmedalje for den flotte indsats i sæsonen. Sebastian var stolt, men det var nu også rart at man ud over at få en medalje kunne få et stykke kage – eller to 🙂

Flot spillet, god sæson og god kamp Sebastian – bliver fedt efter sommerferien når vi igen skal afsted på nogle stævner.

Det er tid til lidt IT fif og fiduser igen – det skal jo heller ikke handle om iPad det hele. Hvis man vil søge efter indholdet af en fil, altså teksten i et dokument f.eks. så er det ikke som før i tiden en indstilling i søgningen, men derimod en indstilling under mapper.

I Windows Explorer  vælges som set herover “Always search file names and contents” så man også får søgt i indholdet. Nemt, man skal bare lige vide den er der.

Pink – Bridge of Light fra Happy Feet 2

Lidt musik skulle der også til inden vi fortsætter med det tørre IT 😉 Efter at have fået Gummi T konverteret til MP3 og lagt ud på den lokale Squeezeserver var jeg naturligvis nødt til at sætte billeder ind i MP3 filerne – det ser jo smartest ud når det er gjort. Til det brugte jeg et lille program som hedder MP3tag. Det er helt selvforklarende, så det kan kun anbefales. Man skulle ellers også kunne bruge Windows Media Player, men det fandt jeg ikke lige ud af – men nu arbejder jeg jo heller ikke med IT mere 🙂

Men… Da jeg gik i gang med at lege med Adobe Flash Professional CS5 den anden aften og gerne ville lave et lille slideshow, fulgte jeg dette link  og når det kom til tekst og link, var dette link ret så inspirerende.

Efterfølgende fik jeg lavet et lille slideshow, som naturligvis kan udbygges. Men her er det første lille forsøg. Dernæst greb jeg naturligvis chancen for at sætte en flash ind som header på min WordPress blog. Det var dog sværere som så og da jeg så endda brugte et theme som Graphine der er yderligere specielt, så kommer her lige en kort gennemgang ?

 

[kml_flashembed movie=wp-content/uploads/2012/06/ihd-header.swf height=”99″ width=”480″ /]

 

Men selvfølgelig skal I da lige først se min lille flash banner her, hvis ikke I lige har lagt mærke til den i toppen af skærmen. Jeg startede med at læse på 1, 2 og hele 3 links.

Der skal installeres et Kimili plugin og så er den gyldne kode ellers:

**kml_flashembed movie=”ihdheader.swf” height=”198″ width=”960″ /**

Men da jeg bruger Graphene theme i min WordPress var det lidt tricky at få det til at se ordentligt ud. Men hvis du går ind og redigerer i header.php filen, så find dette afsnit

<div id=”header” style=”background-image:url(<?php echo $header_img; ?>);”>
<?php if ($graphene_settings**’link_header_img’**) : ?>

og erstat med dette:

<div id=”header”>
**kml_flashembed movie=”ihd-header.swf” height=”198″ width=”960″ /**
<?php if ($graphene_settings**’link_header_img’**) : ?>

VIGTIGT!!! Du skal ændre ** til hhv. [ og ] paranteser, men hvis jeg gjorde det i denne blog ville den bare vise banneret hver gang 🙂 Så skulle det se ud som på denne side.

Og så er det vist ellers bare at få lagt noget Madonna musik i bilen, så vi er klar til Københavnerturen på søndag 🙂

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/sommerafslutning-til-karate-og-fodbold/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>