«

»

feb 14

Print denne Indlæg

Sne over Struer og det udnyttes !

Yeeeehaaaaa!!! Jeg kan endelig have god samvittighed over for drengene, for ikke at køre i timevis for at nå en destination med sne. Da vi vågnede fredag morgen lå et fint ca. 5 centimeter snelag overalt ! Kælketuren er reddet og jeg tog straks min planlagte 5 kilometer løbetur i den knirkende sne. Det var lidt hårdere end på normalt underlag, men jeg kom da omkring bageren efter rundstykker og næsten byen rundt.

img_0902-morgentur

Nu står den på hjemmearbejde i dag – men helt sikkert afbrudt af et par timers pause i sneen.

Det viste sig jo at Camilla faktisk havde fået sin parkeringsbøde fordi hun havde været parkeret mere end de to timer det er tilladt. Tsk tsk !!! Torsdag fik jeg iøvrigt også en ansigtsmaske lagt, som åbenbart skulle give mig lækker hud som en babynumse 😉

Jeg nåede at få kigget lidt på vores CRM system og en smule på Demand Planner klienten, som vi skal have lagt i vores Citrix miljø. Så var det ellers i det varme tøj og ud for at tumle i sneen !

Ind til frokost og en smule arbejde og så ellers direkte en tur ned i anlægget og kælke på de rigtig store bakker. Wheeeeee hvor det går ! Efterfølgende gik turen forbi langgade, hvor farmor bød på fastelavnsboller inden turen igen gik hjemad.

img_0914kaelketur

img_0948kaelketur

Lørdagen foregik på den nok største bakke i byen og den fik ikke for lidt op og ned af bakkerne. Oliver lavede et mega stunt med en herre bremsning og rullede rundt. Der blev grædt en smule, men heldigvis kun over forskrækkelsen. Anderledes var det da far blev skubbet baglæns ned at bakken mod sin vilje for at ende i en kæmpe styrt og hvid som den afskylige snemand !

img_0954kaelketur

img_0977kaelketur

Microsoft følger efter Apple og åbner nu butikker rundt omkring i verden i et forsøg på at sælge flere af deres “hårde” produkter – eller også er der tale om inspirationsbutikker til de ellers mange detailhandlere verden over, som sælger Microsofts produkter.

Når vi nu er ved butikkerne har jeg haft kigget lidt indenfor hos Märklins online shop. Masser af spændende ting – og ikke mindst start sæt. En mulighed kunne være et sæt med gravko og kran eller måske et cirkus sæt

Nu er der kommet en modchip som passer til alle Nintendo Wii maskiner – prisen er desværre også derefter og kan ikke laves for en slik, som de tidligere modchips kunne. Den nye hedder Wasabi Zero og kan købes flere steder på nettet. En installation er på trapperne til ca. kr. 500 alt inklusive fra wii.wta.dk

Der har været lidt snak hen over weekenden om det var svømning, gymnastik, dans eller fodbold ens børn skulle starte med at gå til. For Olivers vedkommende bliver det højst sandsynligt svømning der kommer på programmet når man nu bliver fire år gammel.

Lige et par inspirerende ord eller citater, som man kan tænke over mens man kigger ud over snelandskabet 😉

“I stedet for at have et ur, bør du have et kompas.
Det er vigtigere, i hvilken retning man går, end hvor hurtigt man går”

“A boss says GO, a leader says LETS GO!”

“Det er ikke fordi tingene er svære, at vi ikke tør gøre det.
Det er fordi vi ikke tør gøre det, at tingene bliver svære.”

“Der var et vigtigt job, der skulle udføres.
ALLE blev bedt om at gøre det, og ALLE var sikker på, at NOGEN ville gøre det.
ENHVER kunne have gjort det, men INGEN gjorde det.
NOGEN blev sur, da det jo var ALLEs job.
ALLE mente, at ENHVER kunne gøre det, men INGEN indså, at
ENHVER ikke ville gøre det. Til slut beskyldte ALLE NOGEN
for, at INGEN havde gjort, hvad ENHVER kunne gøre”

Og en klassiker – hvad står der – hvordan læser vi ordene:
“Opportunityisnowhere – Opportunity is no where – Opportunity is now here”

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/sne-over-struer-og-det-udnyttes/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>