«

»

jun 23

Print denne Indlæg

Skt. Hans

Et par dage siden der sidste er blevet skrevet her på bloggen… Er igang med et InDesign kursus i Århus, har fået træ hjem til loftet, Lucas har fået ny seng (dog stadig usamlet) og jeg kan i dag søndag ikke mærke det meste af min krop efter en polterabend lørdag, så bl.a. indebar rapelling, stegt flæsk og persillesovs, ridetur, spinning, zumba workout og brudevals inden der var tid til bad og eftefølgende fest.

Tak til alle for at have givet os en rigtig sjov og fantastisk dag 🙂

Søndag er det Skt. Hans og jeg må nok indrømme at der allermest blev slappet af på senge og sofa. Oliver tog til Bremdal og legede med sin gamle klassekammerat Oliver SL og på vejen hjem derfra nåede vi at se lidt bål.

skt_hans_2013_1

Først var vi en hurtig tur omkring Østre strand, hvor de har fået et krappe bassin, som man selv kan pumpe fjordvand i, når man slipper sine fangede krapper løs – et sjovt tiltag på den nye Østre strand park.

skt_hans_2013_2

I Bremdal var der en del flere mennesker mødt frem til at se det store bål blive tændt.

skt_hans_2013_3

Med heksen i toppen, som vi desværre ikke så brænde af i det høje bål, men mon ikke det lykkedes til sidst? 🙂

Så var det ellers hjem og i bad og i seng inden den står på arbejde og skole efterfulgt af spejderafslutning for Oliver i morgen – efter sommerferien er Oliver mini spejder!

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/skt-hans/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>