«

»

jun 25

Print denne Indlæg

Skt. Hans aften aflyst pga. sygdom

Vi kom godt igennem årets Rock i Holstebro, hvor jeg for første gang kom ædru igennem dagen – vi var på plænen da Infernal fyrede den af lidt over middag og blev hængende og så Sanne, som også var helt okay den eftermiddag. Så en tur hjem til drengene og lasagne hos farmor, inden vi hen på aftenen kørte derud igen, for at se Danmark spille mod Cameroun i VM 2010. En spændende og hektisk kamp, som blev set i teltet på festpladsen og efter at have stået og stirret på skærmen foran mig i et kvarters tid, fandt jeg i halvleg ud af at manden til venstre for mig var ingen anden end min fætter Brian (ja, Kim Larsens storebror) fra Nykøbing. Så vi nåede lige en øl sammen inden 2. halvleg blev fløjtet igang.

infernal-rock i holstebro2010

Tirsdag kom alle de engelske sælgere på besøg og skulle overnatte på Kås, hvor jeg susede op og gjorde klar, så de kunne se England spille deres 3. VM kamp onsdag aften. Oliver havde tidligere kastet op og i løbet af natten til onsdag blev både jeg og Camilla så syge at man næsten legede stoleleg mellem toiletterne i huset – man skulle ikke mange meter fra kummen, så det var rigtig hyggeligt med 75% af husstanden sengeliggende. Af samme årsag blev vi desværre også nødt til at aflyse vores Skt. Hans fest, hvor vi ellers ville have blevet 26 personer, hvoraf 16 var børn. Med lageret af skumfiduser og mariekiks må vi dog nok tage revance og lave bål engang i nærmeste fremtid, men øv hvor ærgeligt at vi måtte aflyse.

Også øv hvor ærgeligt at det danske landshold ikke kunne magte at banke Japan i deres 3. kamp i VM og dermed også et historisk exit til Danmark og farvel VM 2010. Hvem skal man så holde med nu? England? 🙂 Onsdag blev også dagen hvor maraton tenniskampen i Wimbledon blev afsluttet i et femte sæt som sluttede 70-68 – en kamp som sammenlagt varede over 11 timer og blev spillet over tre dage – pyha !

bildeCAWJ8TXH

Der var mange ved storskærmen i Holstebro og da jeg selv var syg, var det planen at se Danmarks næste kamp derude – der kommer dog til at gå minimum et par måneder nu 😉

Englænderne blev nogenlunde serviceret over sms og messenger mens de var i landet, men nåede dog langt fra at løse alle de planlagte opgaver – øv ! og idag fredag arbejdede jeg hjemmefra og håber at være 100% kampklar til på mandag, hvor et par pc’ere skal reinstalleres og office og communicator  installationerne skal klargøres til salgsmødet i Frankrig på onsdag.

Jeg nåede iøvrigt at låne en Squeezebox Touch af Steen, så jeg kunne se om den kunne køre SBS og jeg dermed ikke behøvede en pc tændt og kunne nøjes med min netværksharddisk. Men ak, touch’en kan starte en SBS lokalt, men kun bruge sange som ligger på SD-kort eller på en lokal harddisk monteret på touch’en. Øv, tilbage med den og Steen fik den også solgt til anden side 🙂

Siden sidst er hvalen fra Vejle fjord også død og parteret, så den klarede sig desværre ikke ud på de åbne vande igen.

6dde2e2681fc461da75afcc94991953a_20100621104836Lwe

Vi lader billedet stå et øjelbik…

I denne travle og syge tid er jeg også gået istå med læsningen til MCITP’en og kan derfor ikke bruge “free second shot”-tilbuddet fra Microsoft, men mon ikke der dukker noget lignende op om et par uger når jeg forhåbentlig er klar til at prøve kræfter med min første eksamen i Århus.

secondshot

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/skt-hans-aften-aflyst-pga-sygdom/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>