«

»

sep 09

Print denne Indlæg

Skolefest og jyske 3-bold turnering

Fredag aften stod den på skolefest. Denne gang måtte familien skilles, da mor tog med Sebastian i 0. og far og Lucas satte sig med Oliver i 1. klasse.

Aftenen blev startet med velkomst i aulaen efterfulgt at nogle sanglege. Her er drengene godt i gang med en boogie-woogie inden vi gik mod klasseværelserne.

I første klasse sad jeg og Lucas sammen med Oliver, hvor vi fik en masse godt at spise. Drengene forlod hurtigt bordet, da det nok var lidt sjovere at lege udenfor med alle vennerne. Der var loppemarked senere, men det sprang vi nogenlunde let og elegant hen over, da vi heldigvis hellere ville hjem for at se Disney sjov.

Lucas var fejemand og kontrollerede at mor havde fejet børnehaveklasseværelset godt nok inden vi tog hjem.

 Et godt billede af en for-cyklet Oliver som efter en hård tur på cyklen kom vel hjem. Lørdag morgen var Lucas sløj og varm og der blev hygget i stuen hele formiddagen. Over middag fik jeg løbet en tur og om eftermiddagen optrådte DGI verdensholdet i Holstebro, hvor vi overvejede at køre ud. Drengene var dog taget på stadion for at spille fodbold med naboen og jeg selv fik kæmpet mig igennem 11 km løb på lidt over en time – der er helt klart plads til forbedring!!!

Søndag morgen var det tid til udflugt. Sebastian skulle spille fodbold i Vils på Sydmors og han glædede sig. Far glædede sig også at håbede på at det ville blive en stor succes. Det blev det!

Kampråb fra morgenen – de tre spillere, som måtte undvære en udskifter pga. lungebetændelse var klar til kamp.

Der er fart over feltet når Sebastian med nummer 6 løber efter bolden.

Mellem de fire kampe var der plads til at få lidt kage og vand inden det gik løs igen.

Så er det fremad. Fuld fart og ind i nettet med bolden. Tre mål blev det til for Sebastian på denne flotte Jyske-3-bold-dag.

Flot, flot, floooooot! Sebastian, William og Martin var flyvende.

Klar ved målet inden dagens sidste kamp fløjtes igang. Her i blå overtræksdragter.

“Tak for kampen” blev der sagt til både modstandere og dommere.

Efter en fremragende indsats, et supergodt sammenspil og nogle flotte resultater kom Struerdrengene på skamlen og vi overrakt deres guldmedaljer. Tillykke drenge!

Det blev guld på “førstepladsen”.

Et kodak moment sammen med de to mascot’er fra Jyske bank blev det også til inden turen gik hjemad. Resten af søndagen blev der leget, cyklet og stået på rulleskøjter. God weekend og fortsat god søndag!!!

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/skolefest-og-jyske-3-bold-turnering/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>