«

»

okt 30

Print denne Indlæg

Skolefest for mellemtrinnet med Cheff Magic

Så er det blevet tid til mellemtrinnets skolefest. Det bliver en stor fest ikke mindst for 4.a med nu 39 elever og alle forældrene. Det skal nok blive spændende.

Til aften havde jeg fået lavet en ordentlig omgang kylling/pasta salat og fået prøvet en ny karrydressing til salaten. Den var okay, men ikke helt som den de bruger på restauranterne rundt omkring endnu:

KARRYDRESSING
5dl cremefraiche
5 spsk mayonnaise
5 spsk mangochutney
4 spsk karry
2 spsk citronsaft
salt og peber

Jeg brugte også lige tiden på at lavede et hold saltede mandler 🙂

500 g mandler
325 g groft salt
13 dl vand

Salt i gryde, hæld kogende vand over og opløs saltet.
Tag gryden af, læg mandler i saltvandet 20 minutter.
Bages ved 175 grader i et kvarter. Husk at “røre” rundt i mandlerne.

Tak for "opskriften" på mandler :)

Vi samledes i skolen om aftenen, hvor der var fælles spisning efterfulgt af trylleshow. Med 39 elever i klassen var der trængsel i fjerde, men det var en rigtig hyggelig aften med masser af lækker mad.

skolefest-mellemtrin-parkskolen-2015-trylle-kok-cheff

Tryllekokken aka Henning Nielsen, som nogen kendte fra tv, leverede et vildt sjovt og underholdende show i hallen. Ikke mindst manden sønderjyske accent var underholdende i sig selv.

Her kan i se eller gense Henning i Danmark har talent – også et ja tak fra mig.

 

Oliver har i denne uge været til sit første møde i elevrådet og de blev alle præsenteret for resten af skolen til morgensamling. Det var efter herren at dømme et spændende møde og han har vist allerede fundet sine mærkesager til skolen.

bean-boozled-1

Jellybeans er også blevet et hit og i dag var de på “tilbud” i Fakta. Her kommer de inkl. et lille “spil”, hvor der står hvilken farve man skal spise. De minder meget om de jelly beans vi købte i Harry Potter butikken sidste gang vi var i England.

bean-boozled-3-harry-potter

bean-boozled-2

De samme lækre smagsnuancer er i hvert fald tilgængelige 🙂

 

Står du også mangler gratis billeder til dit website, kan du finde nogle få her på PIxabay. Der er også kommet fart over feltet på mail serveren, selv om DHCP tildelingen af IP adresse gør at mange ikke vil modtage mail fra serveren… hmmm…

event-id-6005-6006-shutdown-turn-on

Her er de to events du skal holde øje med i event loggen, hvis du vil se hvornår din server genstarter. Her er det Windows Server 2016, hvor eventid 6006 viser hvornår serveren er lukket og eventid 6005 viser hvornår den igen er startet op 🙂

Serveren har fået godt med fart på siden den er kommet på Windows Server 2016 og for at lige få de sidste mail udfordringer på plads, håber jeg snart at få en statisk IP adresse fra Yousee 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/skolefest-for-mellemtrinnet-med-cheff-magic/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>