«

»

mar 09

Print denne Indlæg

Simcity 5….4…. og Thorsminde i en kold weekend

Torsdag kom dagen som nogle har ventet længe på… Den nye udgave af Simcity ramte gaderne i Europa og som om der ikke var nok problemer før, så er der endnu flere nu… I den nye udgave af Simcity skal man være tilsluttet internettet for at spille og da leverandørens servere er tæt på umulige at komme i kontakt med, så går det naturligvis ud over ens indtryk af spillet – men… når det er sagt, så er det også helt fantastisk når man først kommer igang med spillet 🙂

simcity_5_fb

Det var dog ikke særligt populær i første omgang, hvor der har været store problemer med at tilkoble servere før man overhovedet kan spille spillet. Det blev der heldigvis hurtigt lavet om på inden far fik brokket sig til både højre og venstre og fra lørdag blev der spillet igennem…

sim-city-social-facebook-cover

Det meste af lørdagen stod derfor i Simcitys tegn lige bortset fra en tur til Thorsminde og efterfølgende måtte jeg installere den gamle Simcity 4 på drengenes egne computere, så de kunne spille på værelset og samtidig begge to – perfekt!

thorsminde_0165

På vej til Thorsminde fik vi købt en ny hue, lidt ekstra vanter og fik fyldt rygsækken op med kager og sodavand. På vejen kom vi forbi disse to fine mænd.

thorsminde_0175

Endelig nåede vi Thorsminde, hvor der dog var østenvind og derfor ikke de store bølger, som slog ind over molen. Men koldt det var det i hvert fald.

thorsminde_0186

Nede på stranden blev der kastet med sten og leget ved vandkanten.

thorsminde_0213

Efter en småkage gik vi en tur rundt ved strandingsmuseet, hvor vi bl.a. så denne skrue fra en hvalfangerbåd. Den var stor og der var masser af plads til at sidde på.

thorsminde_0215

Et andet sted der var meget plads var i tårnet fra denne u-båd, som Oliver naturligvis skulle ind i. Her har han lige hovedet ude for at holde øje.

thorsminde_0218På vejen hjem til endnu mere Simcity stoppede vi op ved en vindmølle, for lige at se hvor stor sådan en (lille model) var og for at høre den larme lidt. Oliver var ikke helt tryg ved tanken om at motoren kunne falde ned i hovedet på os – han mente selv han var en uheldig fyr, så ville gerne hurtigt videre.

thorsminde_0219

Nåede dog lige at knipse drengene foran døren til møllen – og så susede vi ellers hjemad.

Søndag må jeg simpelthen bare en tur forbi motionscentret igen…

God weekend !

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/simcity-5-4-og-thorsminde-i-en-kold-weekend/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>