«

»

jun 25

Print denne Indlæg

Prøver kræfter med løb igen og har bestilt tid til bilsyn.

Det blev onsdag og jeg havde aftalt med fysioterapeuten at jeg ville prøve at løbe en lille tur onsdag aften. Jeg har så fået bekræftet at de næste træningsaftener kommer til at foregå i form at runder af 400 meter på stadion. tired_runnerOnsdag aften nåede jeg 5-6 omgange i min nye store tykke såle og har fået et på ildrøde mærker på indersiderne af begge fødder. For pokker det gør nas og jeg løb hjem for at skifte sålene ud med de originale og løb 5-6 omgange mere på stadion. Det virker måske lidt ensformig at løbe i ring i en time eller to, men der er heldigvis fordelene ved at lægge en vanddunk frem og ikke mindst hvis man har problemer med sålene – og så er der jo heller aldrig ret langt hjem 😉

 

I børnehaven og i medierne i det hele taget er en del oppe at vede med overvægt hos børn og du kan nu allerede udregne dit barns BMI.

Wimbledon er skudt igang – jeg husker stadig da jeg lø i kø en hel nat for at komme på center court dagen efter – sikke en fed oplevelse. Vores egen Caroline Wozniacki er også kommet nogenlunde fra start og du kan læse hendes blog fra Wimbledon 2009.

Torsdag er det tidligt hjem for at hente drengene og en cykeltur hjem fra børnehaven med et pitstop hos iskiosken gav en god start på aftenen hvor vi skulle igang med at lave mad og er alene hjemme. Fredag er også en alene hjemme hygge dag, da Camilla har sidste skoledag og skal hentes klokken sent fredag nat. Jeg har så også en aftale til endnu engang chock behandling af foden kl. 15 og må nok hente Sebastian inden da, da dagplejen lukker 15.15. Jeg må nok hellere tage en bog eller noget legetøj med til ham, så skal han nok klare de 20 minutter som sådan en behandling tager. Jeg har dog ansøgt om behandling hos privathospital ifm. vores sundhedsforsikring på arbejde, men har endnu ikke fået svar på ansøgningen om behandling af foden, så det ender nok med at jeg bibeholder aftalen i morgen på trods af, at jeg ikke kan få refunderet nogle af de behandlinger jeg allerede er startet med… surt !

Torsdag aften blev Mazda’en kørt til mekaniker, så den kan få skiftet højre bærekugle inden den skal prøves igennem syn i Holstebro mandag eftermiddag. Kører den igennem uden bemærkninger, vanker der helt klart kage på kontoret og en fadbamse til mekanikeren 🙂

mcitprgb

SAM-data er i August igen klar med en ny omgang MCITP, som jeg håber at få lov at deltage i. Meget mere om modulerne og indholdet senere her på bloggen, hvis jeg da kommer med på holdet. Der er meget selvstudie og det bliver tre måneder med masser af læsestof og tests af bl.a. Windows Server 2008.

mcse_ihd_s

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/pr%c3%b8ver-kr%c3%a6fter-med-l%c3%b8b-igen-og-har-bestilt-tid-til-bilsyn/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>