«

»

dec 30

Print denne Indlæg

Poker Night i Ertebølle

Så blev det dagen før nytårsaften. I går var den store poker night i Claus’ sommerhus i Ertebølle. Han bor iøvrigt nabo til vores allesammens kronprins. Det var en rigtig hyggelig aften/nat. Claus havde fødselsdag og den stod på store flotte bøffer grillet i kulden, inden vi igen satte os til det store pokerbord. Vi var hele ti personer denne gang og det var rigtig sjovt. Dog morede nogen sig mere end andre, men vi kan jo desværre ikke alle vinde – jeg vandt bestemt ikke denne gang !!!

Sådan en dealer skulle vi jo have :)

Sådan en dealer skulle vi jo have 🙂

Det var jo desværre ikke lige sådan en sød lille dealer vi havde i nat. Altså Bo !!! 😉

I går blev drengene hentet af farfar og bedstemor Rita i Viborg og så stod den ellers på sen juletræsfest i Tinghallen i Viborg. Da de kom hjem i eftermiddags lød det til at det havde været en rigtig dejlig tur og de var begge godt og grundig trætte.

Som om det ikke er nok med at Camillas bil skal skiftes ud, så ser det nu også ud til at min egen skal have skiftet vandpumpe, og da den sidder et så besværligt sted, skal tandremmen også lige skiftes. Øv øv øv, men vii må jo se hvad det hele ender med – det bliver jo desværre nok ikke en ny Audi – og da slet ikke i disse finanskrise tider.

Dagen før igen var drengene minsandten også til juletræsfest på den anden side af vejen. Nu sover drengene og i morgen venter en travlt dag med shopping til nytårsaften i form af både mad, snacks og fyrværkeri. Jeg selv må nok hellere set om jeg kan få arbejdet lidt på min nytårs-blog-tale, det er jo så populært hos alle i tiden – ikke mindst vores politikere.

Jeg er også begyndt at rode en del med mediedatabasen, men det går lidt langsomt, da jeg er startet helt fra bunden i et nyt system. Men øvelse gør mester, så det skal nok lykkedes. Ud over det så skal jeg altså også snart til at have gang i løberiet igen, da jeg går og bliver lidt rund i kanterne !

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/poker-night-i-erteb%c3%b8lle/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>