«

»

nov 19

Print denne Indlæg

PlayTV spiller max og Remote Play fra PC

Torsdag fik jeg et opkald fra Dagbladet, som gerne ville spørge mig om noget ang. Foldgårdsparkens børnehave. Det viste sig dog at det drejede sig om nogle avis artikler fra Dagbladet, som jeg havde liggende på nettet og som de gerne så jeg fjernede. Sjovt nok undrede de sig over hvor jeg havde fået pdf’erne fra og måtte forklare at det altså var direkte fra deres egen netavis eller muligvis havde været ved brug af PDF995, som installerer en pdf-printer gratis på din pc og gør at du kan printe alverdens ting direkte til et pdf dokument. Dokumenterne er nu blevet fjernet, så hvis du skulle falde over et link til en avis artikel eller et læserbrev i et tidligere blog-indlæg, ved du nu hvorfor.

Flemming ringede hjem fra Thailand og fortalte at de nu var kommet forbi en officiel butik, hvor en PSP-go dog havde en pris på kr. 1.450. Men jeg sprang til og han fik købt en fin hvid PSP-go til mig. Så den glæder jeg mig til at lege med i næste uge. Onsdag aften fik jeg iøvrigt installeret PlayTV på min Playstation 3 og fik også bekræftet at jeg kan optage DR HD og ikke mindst streame tv kanalerne direkte til en PSP ! Super smart hvis det er noget man har brug for 🙂 Smart er også et online diagnostiserings værktøj fra HP, hvor du kan kontrollere batterier og andet hardware i sin HP hardware.

IMG_7704playtv_installation

IMG_7702playtv_installation

Onsdag kom der også fint besøg fra Viborg, da farfar, bedstemor og Onkel Peter kom med en stor flot gummi-ged til Sebastian og efter en to retters aftensmad på en onsdag aften, stod den på SingStar dyst med Abba sange og mange andre inden de igen kørte mod Viborg, drengene faldt til ro og de voksne gik i seng med et afsnit af Fringe, som er en rigtig spændende og lidt surreal tv-serie vi er faldet i 🙂 

fringe-logo

Hjem fra arbejde torsdag og hurtigt i børnehaven for at hente drengene – inden nåede jeg dog lige hjem omkring efter tilmeldingen til forældremøde og generalforsamlingen, som der bliver afholdt i børnehaven på mandag. Der bliver jo nok diskuteret hvor vidt børnehaven skal privatiseres eller om den forbliver kørende nu efter af Socialdemokratiet sidder på magten igen i Struer. Ikke desto mindre har jeg netop i dag takket ja til et tilbud om at både Oliver og Sebastian kan starte i Struerskolens børnehave pr. 1. april 2010. Der bliver lidt længere i børnehaven, prisen er lige under kr. 1.900 pr. barn, men så har de til huse lige overfor Struerskolen og får derfor varm mad hver dag. Men som sagt kom vi hjem fra børnehaven og fik spist noget suppe og efter spisetid dukkede bedstefar op. Han skulle kigge efter drengene, da jeg havde lovet at løbe med i DGI gruppen i dag. Det blev til nogle 7 kilometer i følgeskab med den nyvalgte Bente Okkerstrøm, som var kommet i byrådet for SF – så kan jeg jo lige benytte lejligheden til at sige tillykke med valget til Bente og håber at hun har fået pusten igen efter den hårde tur i det mørke og kolde efterårsvejr. Jeg bestemte mig straks for at tage en lidt længere tur fredag aften eller lørdag morgen.

OG SÅ ER DET JO FREDAG SEBASTIAN FYLDER 3 ÅR !

Jeg fik også lejligheden til at lege lidt med ORP (Open Remote Play). Remote Play er den del jeg bruger til at connecte fra PSP til Playstation 3 og Open delen burde så kunne bruges på f.eks. en PC. Man skal følge disse steps for at få det til at virke:

1. Registrer din PSP med Playstation 3
2. Kopier ORP_Export mappen til din PSP under /PSP/GAME
3. Kør Open Remote Play Export på din PSP. Dette vil danne en fil på din memorystick eller harddisk som hedder export.orp.
4. Kopier export.orp til din PC
5, Rediger filen, da PS3s IP adresse som default vil hedde 0.0.0.0. Du kan evt. lave to filer hvis du vil have flere tilslutningsmuligheder. F.eks. med den internet og eksterne adresse. Her kan du ændre filnavnet og kalde den noget andet.
6. Kør ORP GUI filen og klik på IMPORT, browse til export.orp
7. Klik på IMPORT igen og importer keys.orp (Kun på en ny installation eller hvis der er opdaterede tastekoder)
8. Vælg en profil og klik LAUNCH!

Jeg fik dog ikke prøvet meget, da PSP’en kræver en uofficiel firmware for at programmet ORP kan køre og det er der jo hverken på den PSP jeg har lånt af Steen eller den nye jeg får på mandag fra Thailand. En anden ting man kan bruge sin PSP til er rent faktisk VNC. Så hent evt. PSP-vnc og prøv ! Der skal nok komme mere om det her på bloggen.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/playtv-spiller-max-og-remote-play-fra-pc/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>