«

»

sep 23

Print denne Indlæg

Playstation 7 og maraton billeder

Det er ikke hver dag man løber en maraton, så der blev slappet lidt af i benene efterfølgende. Jeg nåede dog en tur op i Fernsehturm i Berlin og forbi de rester af “muren” som stadig eksisterer – og så lå der en Conrad butik næsten ved siden af mit hotel i Berlin, så der måtte jeg jo også ind at kigge. Der var dog ikke de store ting at gå efter, men så har jeg da været der 🙂

IMG_6315orange

Da jeg ikke løber rundt med min flotte medalje døgnet rundt, så fik jeg da heldigbvis også dette orange armbånd, som jeg så kan gå og blære mig med i stedet for. Da der har været lidt forvirring om hvor vidt jeg nåede min maraton, så er her resultaterne fra den officielle hjemmeside. Min ipod var gået i pause og stoppede derfor efter små 37 kilometer, men jeg nåede dog alle 42.192 km 🙂 Jeg fandt også et lille “diplom” på nettet.

berlinresultater

Så kørte jeg ellers mod Liberec og benene var ved at være okay igen, sådan da. Det var heldigt at jeg kørte i en bil med fart pilot, så jeg kunne slappe lidt af i fusserne undervejs og i Liberec tog jeg forbi fabrikken og en tur op på toppen af bjerget for at nyde udsigten fra byens vartegn som hedder Jested Tower.

IMG_6233liberec

Det skulle dog vise sig at den sidste kilometer af vejen til fæstningen var under renovation, så der blev til endnu en travetur inden jeg tog tilbage til hotellet og desværre måtte spise på den lidt kedelige mexikanske restaurant. Det var nu ærgeligt at man var godt brugt efter gårsdagens udfordring, for der var både aqua park og alverdensting i en kombination med hotellet Babylon.

Men det blev til lidt mad og så i seng, tidligt op og på arbejde i håbet om at kunne køre mod Danmark samme dag. Der skulle blot laves lidt småting hernede, så det burde lykkedes.

IMG_6305liberec

Her kan I se min Playstation 7 foran fabrikken i Tjekkiet. Grunden til at jeg skriver Playstation 7 er at køre ned gennem Europa i denne BMW var som et fedt Playstation spil, dog med noget mere realistisk og tredimensionel “grafik” 😉

IMG_6344labelprinter

Labelprinteren fungerer perfekt – sådan da. Efter en tur på McDonald’s og lidt trylleri i Danmark så kørte den som smurt.

Jeg nåede også at få købt et par “blik”-biler i Tjekkiet til drengene. Jeg havde lovet dem en lille gave, så det var helt perfekt at jeg fandt en brandbil og en traktor i blik i en tjekkisk legetøjsbutik, selv om det meste legetøj der til forveksling lignede det Spiderman og Byggemand Bob legetøj vi har derhjemme. Jeg fik også hørt lidt musik og selv om det ikke var så meget Lady Gaga, så var der et par okay numre ind imellem.

Pixie Lott – Boys and Girls

Verona – Do You Really Wanna Know

Så var det ellers hjemad og torsdag går starten på første aften til Løb med DGI, så håber jeg benern’ er helt okay der !

Jeg fandt lige en stak billeder fra Berlin eventen hos Marathon Photos – samt en hjemmeklistret video fra mysports.tv:

berlin10

berlin08

berlin07

berlin06

berlin05

berlin02

berlin01

Hvis nogen undrer sig over alle svampene, så er de to af dem altså tidligere nævnte SvampeBob-svampe til drengene 🙂

Allerede efter konverteringen, kan jeg så se at det er helt elendig kvalitet, men ellers kig på tidligere link til videoerne…

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/playstation-7-og-maraton-billeder/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>