«

»

apr 15

Print denne Indlæg

Påsken afsluttet med fantastisk 4-4 kamp på Stamford Bridge

Lang fredag som er en af de helligste dage, fik jeg kørt en masse af det fældede træ på genbrug. Heldigvis havde vi ikke planlagt at slappe alt for meget af ude i haven – det har nemlig været helt umuligt, da man på den anden side af vejen sandblæste hele skolens bygning indtil hen på aftenen, så det var tæt på umuligt at føre en samtale i haven. Jeg ved ikke helt om kommunen gør alt for at holde hjulene igang og undgå overarbejde, når de sætter folk igang i påskeferien ? Men mon ikke der kommer en fornuftig forklaring engang ? Jeg kunne i hvert fald larme med min motorsav hele dagen uden problemer 🙂 Det samme gik lørdagen med og der blev købt cafésæt til terrassen, fødselsdagsgave til bedstefar og forsøgt fundet en luge til en Tur 80 båd – Thomas har fået båden i vand (dog ikke sin egen endnu) og skal have en forluge til den. Lørdag eftermiddag nåede jeg lige en lille løbetur… Og så var der ellers dømt påskefrokost – hold da #¤!%&# nogle billeder der blev taget den aften/nat – og det er vist kun godt der ikke kommer så mange af dem på nettet 🙂 Tusind tak for en kanon aften til alle medvirkende !!!

payskefrokost1

payskefrokost2

Søndag stod det på Anders’ fødselsdag med varm chokolade og lam – ikke nødvendigvis sammen, nej – og der gik stadig lidt tid med oprydning i haven. Jeg allierede mig også med Jan, som ville søge om tilskud til vores vinduer mens jeg er på vej til England (dårlig planlægning ja) og det lyder da til i nyhederne her i aften at alle som allerede har søgt, får del i den pulje, som bl.a. skulle gå til energivenlige vinduer. Vi har valgt Henning Pedersen som er en lokal tømrer og hans tilbud viste sig at være det bedste.

Så skulle Carstens fødselsdag fejres og det udløste brunch og grill i langgade – huset er sat til salg, så det bliver spændende at se hvor længe vi bliver ved med at kunne besøge farmor og bedstefar på den adresse !?

Så blev det tirsdag !!!
What a game !!!

cfcimg_2257

cfcimg_2269

cfcimg_2273

Stemningsbilleder fra “festen” eller den 93 minutter lange rutschebanetur op og ned i følelsesregisteret 😉

Det var da lige godt den fedeste kamp jeg har set på Stamford Bridge i meget lang tid. En nervepirrende og super spændende 4-4 kamp mellem Chelsea og Liverpool. Aggregeret blev det så til en sejr til Chelsea 7-5 og de står nu til at skulle møde FC Barcelona onsdag d. 6. maj kl. 20.45 CET – det kan vel næppe blive lige så spændende som kampet i går aftes, hvor vi da også var forbi So Bar og synge slagsange.

chelsea-liverpool-2-2

chelsea-liverpool-3-2

chelsea-liverpool-4-4

chelsea-liverpool-4-4b 

Fremragende boldspil ! Det kunne man også se ud af de mange “spisesedler” i dagens aviser.

cfcimg_2276spiseseddel

Endelig var det hjem til Danmark og familien. Drengene blev hentet i hhv. dagpleje og børnehave – de blev iført Chelsea trøjer i dagens anledning og på vejen hjem gik vi omkring og købte en is.

cfcimg_2279drengene

I morgen bliver det dagligdag igen og igang med IT arbejdet på plasten – hvilket minder mig om, at jeg har smidt en plastbakke i bagagerummet, som smeltede i ovnen under Olivers fødselsdag. Må vist heller få undersøgt om det er APET eller CPET 😉

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/pasken-afsluttet-med-fantastisk-4-4-kamp-pa-stamford-bridge/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>