«

»

apr 12

Print denne Indlæg

Olivers 7 års fødselsdag og Sebastian starter i førskole

Så kom dagen endelig. Dagen som Oliver havde ventet på. Efter sommerferien hedder det 1. klasse og nu er Oliver blevet 7 år!!! Tillykke med dagen skønne dreng!!!

Det var flot vejr og Oliver fik fejret sin fødselsdage i den dejlige påskeferie. Nu mangler vi bare at få inviteret klassekammeraterne hjem en tur.

Mor kommer med kagemanden.

Et par gode dage, hvor Oliver fik både tøj, nye rulleskøjter, Skylanders spil, go-cart gavekort og et par nye løbesko, som nok snart skal afprøves. Endnu engang tillykke Oliver!!!!!!

Efter påske stod den på første dag i førskolen for Sebastian. Han havde glædet sig og det er dejligt at de kun skal hentes og bringes et og samme sted fremover. Vi var med den første dag til morgenkaffe, hvorefter Sebastian hurtigt blev vist rundt af storebror og allerede idag føler sig hjemme i skolen – skønt!

Her er Sebastian og Simon- det bliver spændende at se om de kommer i klasse sammen. Der bliver i år to 0. klasser på skolen.

Under Olivers “første omgang” af 7 års fødselsdagsfesten, lå Sebastian sidst på aftenen og spillede Oven break. som han blev meget bidt af. Næsten så meget at jeg var ved at købe en iPad. Den efterfølgende dag hjalp så lidt at spille Sonic på Nintendo Wii til Olivers fødselsdag nummer to, hvor også Skylanders blev introduceret på Park Allé 🙂 Der blev straks købt nye figurer og næste uge kommer der en mindre sending hjem fra England, når John kommer forbi til den første semifinale i Champions League. Det med Skylander figurerne kan være en helt videnskab og nogle er åbenbart også mere sjældne end andre… Så langt er vi dog ikke nået endnu, men vi når jo nok dertil uden tvivl på et tidspunkt.

PC udgaven af spillet  blev byttet til en PS3 udgave, hvor portalen skulle virke til både PC, Wii og Playstation 3. Skylanders til Nintendo 3DS skulle rent faktisk kunne fungerer til alle konsoller undtaget X-box iflg. supporten fra Activision.

Der kommer uden tvivl mere om Skylanders senere her på bloggen – og nu varer det ikke længe inden vi kan begynde at pakke til vores Pariser-tur, hvor jeg på søndag løber en maraton.. på trods af at have det rent elendigt i øjeblikket og i morges knaldede hovedet i en skabslåge i skolen – jo, det kører bare! Så er det godt at jeg i går blev peppet lidt op af Chris Macdonald, som jeg var ude at høre til et foredrag på gymnasiet i Holstebro.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/olivers-7-ars-fodselsdag-og-sebastian-starter-i-forskole/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>