«

»

apr 10

Print denne Indlæg

Oliver fylder 6 år

Efter nogle dage ovenpå halsbetændelsen har vi fået at vide at Oliver går så hjemmevant rundt på skolen, selvfølgelig på den gode måde. Han har allerede fået nye venner, endda helt op til 3. klasse. Torsdag så de et teaterstykke i hallen med alle skolens elever. Chelsea tabte til Manchester United, Erik blev valgt ind som medarbejderrepræsentant i firmaets bestyrelse og der er endnu intet nyt om min fremtid i butikken.

Lørdag morgen vågnede Oliver op til sin 6 års fødselsdag.

TILLYKKE OLIVER

Vi startede med morgenmaden og i løbet af dagen kom der mange gæster og Oliver blev så begavet. Der var selvfølgelig også tænkt på Sebastian og Lucas spiser nu rugbrød med sin ene lille tand i undermunden 🙂

Godmorgen Oliver, det er bare med at komme igang med at pakke ud – og der var virkelig meget Lego imellem de hårde pakker 🙂 En del af det er også allerede samlet med hjælp fra mange af lørdagens gæster.

Lucas var som sagt også frisk på den flotte forårs-lørdag, hvor der virkelig blev flot vejr og høj solskin.

Man er en stor dreng når man fylder 6 år – man er bl.a. begyndt i skole og det er STORT 🙂

Der var både rulleskøjter og asfaltræser, så det var svært at få tid til at pakke alle de mange gaver ud.

De mange lys på lagkagen skulle pustes ud og Oliver havde som forventet en del kærester 😉

Sebastian fik også taget en tur på “asfaltfræseren”, som der også gik lidt tid med at få samlet.

Der var italiensk til aften inden den får børnenes vedkommende stod på Bingo Banko og efterfølgende sengetid og lidt senere på aften fik vi da et par drinks inden vi hoppede i seng.

Selv om Oliver selv sagde den i sin lille tale ved middagsbordet, vil jeg alligevel gerne på Olivers vegne sige tusind tak for de mange og flotte gaver – skulle også hilse fra Oliver og sige tak endnu en gang 🙂

Søndag morgen stod vi tidligt op og jeg tog drengene med en tur på Stadion, hvor jeg endelig fik begyndt at løbe igen…!!! Ja!!! Den er god nok, den lange, tykke er kommet igang igen og selv om jeg startede blødt ud med 5 km rundt på stadions “løbebane”, nåede jeg da distancen på knap en halv time, så nu er jeg snart klar til at få bestilt billet til London maraton 2012. Drengene løb på rulleskøjter og kørte go-cart imens jeg spænede rundt og jeg kunne så også se at min iPod skal kalibreres lidt, men godt at man kan følge hastigheden med sit Garmin ur.

Søndag aften fik vi så også grillet for første gang. Det dejlige vejr gjorde at vi smed en flok pølser på grillen og tog noget is til dessert – mums!

Jeg fik også monteret sommerhjul på Audi’en. 11 kg-m moment skal alu-fælge spændes med hvilket omregnet giver 107,84 newton meter og så var der sommer-sutter på dytten!

På trods af en del straffespart overvandt tørsten alligevel over Oliver den varme søndag på stadion 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/oliver-fylder-6-ar/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>