«

»

jun 03

Print denne Indlæg

Nu må den sommer da snart dukke op?!

Det er ikke fordi vejret er blevet nævneværdigt bedre de sidste uger og nu er vi i juni – det var desværre heller ikke nogen undtagelse i lørdags til Kilen rock i Struer, hvor vi gik rundt i regnen og drak os stive.

kilen-rock

Jeg kom hjem med et par nye sko, som var godt plørede ind, men mest underligt af alt en billet jeg ikke havde tænkt over at give væk og tre ubrugte ølkort og det er jo nok ikke noget jeg kan genbruge næste år – men en god fest på Kilen det var det bestemt 😉

icade-1

Har fået købt mig en iCade – en vældig gadget til iPads, såfremt man da lige har alle de gamle sjove arcade spil.

icade-2Efter den var samplet skulle Oliver straks teste knapper og joystick, som egentlig er grunden til at jeg købte denne. Den skulle nemlig gerne bygges om til en gammel arcade maskine. Nu har jeg så knapper og joystick og så skal jeg bare have installeret en Raspberry Pi 2 med Mame på og så ellers have bygget en skærm i en kasse – det kunne også være man skulle få sig en lille skærm der passer i iPad størrelsen. Nu må vi se om jeg nogensinde kommer videre med projektet 😉 Link 1, 2, 3, 4, 5

Den hurtige måde er måske blot at bestille sig en Commodore 65 🙂mor_har_klippet_seb

Sådan ser det ud når mor Camilla har forsøgt sig med en trimmer. Ikke rart hvis du spørger Sebastian, men tirsdag var han en tur ved en rigtig frisør og det hjalp vist lidt på humøret 🙂

oliver_laver_pizza

Oliver lavede pizza til aftensmad og imens fortalte han vældig og han og kærestens 1 måneds dag onsdag, hvor han inviterede hende i biografen og se Tomorrowland: A World Beyond. Lige inden skulle han til fysioterapi med sin severs hæl igen, hvor han fik en ny øvelse med hjem og besked om at massere sine achillesscener lidt i små s’er. Det blev en hyggelig onsdag aften, hvor han var i byen til kl. 21 🙂

idraetsdag-3kl-hele-struer-paa-stadion

Onsdag var 3. klasserne igang med deres idrætsdag og jeg tog en hjemmearbejdsdag, så kunne Oliver altid gå hjem hvis det blev helt galt med foden. Det gjorde det heldigvis ikke. Herover ser vi en af de fire grupper med hele byens 3. klasser igang på stadion 🙂

Det viste sig så at vores vand så meget brunt ud og efter et opkald til Struer forsyning, fandt jeg ud af at de arbejdede på nogle rør, hvilket gav rusten i vandet. Hvis man så får misfarvet tøj i sin vask er der råd her. Jeg kom heldigvis igennem hjemmearbejdsdagen med mælk i stedet for vand 🙂

legoworlds2

Og så til IT. Der er komment en konkurrent til Minecraft. Det hedder Lego Worlds og Sebastian har allerede været igang med at anmelde det 🙂 Det kan man så bare ikke spille gratis lige som Minecraft kan det.

En torsdag i Minecraftklubben på Parkskolen venter inden vi har fri fredag og turen går til bl.a. Aros.

Sebastian løber her igennem et smugkig på det nye Lego Worlds spil.

Der har været godt og grundig knas i mailen. Der er simpelthen blevet udnyttet et hul i en af de WordPress løsninger jeg har kørende på min server og den er blevet brugt til en bagdør, som har givet adgang til mail serveren… og så…. er der ellers bare blevet sendt spam mails fra min server, øv!

Når sådan noget sker, så bliver ens server blacklistet og så er der mange der ikke vil modtage mail fra en.

Sitet tdknudsen.dk var inficeret, hvilket jeg fandt ud af, da jeg ville sende en mail til en hotmail adresse og kunne se domænet var kommet på CBL blacklisten, så måtte jeg jo igang med at undersøge. Jeg prøvede både MXtoolbox og Mail radar og jeg endte med at undersøge med Wireshark på serveren. Når man scannede serveren var der intet og jeg fandt endelig ud af at det var WordPress.

Der gik noget tid og nu er jeg endelig ved at have has på det og har fået blokeret det bot net jeg har været angrebet af, men det tog da også sin tid.

Mandag deltog jeg i et webinar om IT sikkerhed, hvor jeg bl.a. fik kendskab til SANS.org – både i form af sikkerheds poster og god whitepaper.

spam-paa-serveren

Dette var domænet i Indien der sendte og sendte og sendte og stadig prøver på det iøvrigt. På trods af jeg har kontaktet dem.

Herunder kan du se de fire vira der var dukket op på serveren. Avs!virus-windows-2008-r2-1 virus-windows-2008-r2-2 virus-windows-2008-r2-3 virus-windows-2008-r2-4

Windows 10 lander d. 29. juli 2015 – så skal jeg teste om deres nye Hello login virker og om det er så sikkert at det kan se forskel på mig on en mand med en IH maske på?! 🙂 Reservér din version ved hjælp af det lille Windows ikon i din taskbar og læs mere her.

windows10-reservation

 

og så slutter vi af med lidt musik.. Længe siden 🙂

Elliphant – Love Me Badder

 

Gabriellas – Lookalike

og så kunne jeg rent faktisk ikke finde Hyp3rsonic – Lights are Out!

 

MAX – Gibberish (feat. Hoodie Allen)

 

Taylor Swift – Style

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/nu-maa-den-sommer-da-snart-dukke-op/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>