«

»

dec 15

Print denne Indlæg

November resumé

Der gik en rum tid imellem selve nedbruddet på min server og dagen, hvor jeg fik genetableret noget der kan minde lidt om en ny blog. Nu har jeg fået grædt færdig og vil fremover, som tidligere, komme jævnligt med nye indlæg. Et af de første bliver et resume over den forløbne tid. I dette tilfælde november måned 2008.

Jeg startede november med at løbe Vestjysk Halvmaraton i Mejdal – et dejligt løb på en fantastisk solskinsdag. De næste dage blev brugt på at rode en del med SMA på arbejde og besøge venner og bekendte som kunne have ideer mht. min defekte harddisk. Det ville koste en formue at få IBAS til at kigge på, så det endte med at jeg tog fat i et firma som hedder RecoverIT. Jeg sendte min defekte harddisk til deres laboratorium i England og efter en måneds tid fik jeg desværre at vide at ingen data kunne reddes 🙁

Vi var også afsted til forældremøde i Børnehaven, hvor vi hørte lidt om hvad der rører sig og hvad vi kunne forvente i fremtiden.

Der blev lavet IO analyse på arbejde og vurderet lidt på om man ikke kunne skifte vores gamle workstations ud med nye almindelige pc’ere – det kan man vist iøvrigt godt, men der er jo også mere saft og kraft i computerne, jo nyere de bliver. Vi skulle også til juletræsfest på arbejdet, men farmand havde set forkert i kalenderen så i stedet for kl. 13 startede herlighederne kl. 11 og vi missede julemanden i denne omgang. Drengene nåede dog at få en slikpose inden julemanden “fløj væk” og et par æbleskiver og saftevand blev det også til. En god men kort eftermiddag i Dansens Teater i Holstebro.

Jeg inviterede naboen med til fodboldkampen FCM-FCK, da jeg havde fået et par billetter på arbejde, men FCM skuffede også i den grad, så det endte med at vi kørte fra stadion i Herning 20 minutter inde i anden halvleg. Skal lige hilse og sige at vi ikke var de eneste der havde fået samme ide.

Midt i november tog jeg en tur til et seminar med SAM-Data i Århus, hvor jeg blev lidt klogere på ITIL.

Vi fik fejret Sebastians to års fødselsdag med manér. Når man bliver to år skal man også til tandlægen, så far tog fri og tog ham med til tandlægen. Det gik rigtig fint og vi fik at vide at Sebastian havde nogle rigtig flotte tænder !

Jeg var til håndbold arrangement med arbejde, som inkluderede stor buffet og fri bar – dog på en onsdag 😉

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/november-resume/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>