«

»

jan 04

Print denne Indlæg

Microsoft Software as Service patent og snevejr igen…

Så blev det vejr til at få trukket kælkene frem igen og jeg fik endelig sat vinterhjul på bilen. Jeg benyttede også lejligheden til at fylde efter med kølervæske og det viste sig at når jeg i dag hældte kølervæske på, ja så kom det ud i den anden ende – ikke godt.. tror jeg da ikke. Må nok hellere få en til at kigge på den snarest.

I morgen skal vi på Fiat Punto jagt og det bliver spændende om vi får en “ny” bil med hjem. Vi har muligheder i Århus Aalborg og Vejle, men mere herom i morgen.

Drengene hyggede sig også udendørs i dag og der er ingen tvivl om at de begge glæder sig til at komme i hhv. børnehave og dagpleje igen efter en lang juleferie.
Hen over julen blev et patent taget af Microsoft offentliggjort på  det amerikanske patentkontors hjemmeside. Patentet viser at Microsoft vil både tage betaling for anveldelsen af software (via en sky) samt bestemme hvor meget ydelse man får tilgængelig. I fremtiden vil forhandlere derfor kunne sælge pc’ere som er låst til en given software meget billigere – lidt i stil med det vi kender fra mobiltelefoner i dag. Grunden til at de kan gøre dette er naturligvis fordi forhandleren efterfølgende vil få en del af kagen mht. software betalingen. Når vi er ved Microsoft er der iøvrigt rygter ude, som fortæller at den 90.0000 ansatte store virksomhed, Microsoft midt i januar skulle fyre helt op til 15.000 ansatte grundet den efterhånden alt for kendte finanskrise. Om et par uger vil vi finde ud af om rygterne taler sandt.

Windows 7 er imidlertid også lækket på nettet i en version som ved første øjekast ikke ser ud til at afvige meget fra forgængeren Vista.

Et par andre nyheder henover julen er at Slysofts nyeste version af AnyDVD kan knække Blue-Ray film og en hacker gruppe har knækket koderne i iPhone, så man nu ikke er tvunget til at have Telia abbonement på sin iPhone.

Applikationen til iPhone hedder Yellowsn0w 0.9.5 og kan hentes fra følgende URL med Cydia eller Installer.

Cydia source: http://apt9.yellowsn0w.com/
Installer repo: http://i.yellowsn0w.com/

Det er også tiden for at løfte sløret for et par nyere sange, som ligger på min iPod og da også er blevet spillet indendøre her i julen.

Katie Perry – Hot and Cold (Dog her i en live version)


N-Force vs Darren Styles – Right By Your Side


David Jordan – Place in My Heart (en sang jeg ikke helt kan finde nogen steder, men den spiller nu max alligevel)


Kate Ryan – Voyage Voyage (jep, det gamle Visage hit fra dengang man var DJ på Radio Struer)
Og det er selvfølgelig ikke Visage, men Desireless de hedder eller hed – tak Høyer 😉


Kate Ryan – Ella, Elle l’a (nu vi er ved Kate Ryan, så kommer man jo ikke omkring denne)


og så lige fordi man har set lidt Electric Dreams her i julen. Duellen mellem mand og maskine er jo altid et genhør værd 😉

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/microsoft-software-as-service-patent-og-snevejr-igen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>