«

»

jan 26

Print denne Indlæg

MGP starter i Struer og brand på Gråkjær Arena

På lørdag starter MGP på Danmarks Radio, men inden da var alle søskende, forældre og bedsteforældre inviteret til MGP på skolen og Oliver havde rigtig øvet sig på “Nul komma snart”, som de skulle fremføre og synge onsdag eftermiddag.

De var bare seje og Sebastian og jeg sad og skrålede på tilskuerpladserne mens Oliver breakede for vildt rundt på gulvet 🙂

I pausen var der pølser og brød inden showet fortsatte indtil aftensmadtid – torsdag blev det pizza 🙂

I mandags kom der igen lys i stuenover spisebordet efter at Høyer var så venlig at smutte ind omkring IKEA om mandagen, da han var i Århus. Koglen mente vi var for stor, da jeg havde kigget mig om efter en replica af Poul Henningsens lampe, som så også lige sætter prisen ned til en tiendedel af originalen – vi fik købt os Maskros lampe i IKEA.

Torsdag eftermiddag udbrød der brand i Gråkjær Arena, hvor jeg fik taget et billede, da jeg har kontor lige overfor. Det viste sig heldigvis iflg. Dagbladet  at det vist “kun” var ifm. pålægning af nyt tagpap! Så der kan man da tale om at der er brand PÅ Gråkjær Arena! Mon bedstefar så er på overarbejde som brand mand?

Rent teknisk har der været problemer med mail serveren. Microsoft Exchange Transport-servicen blev tirsdag genstartet og så kunne der sendes mail igen. Problemet opstod igen onsdag formiddag og efter en genstart af samme service kørte det igen. Så fik jeg at mere plads på serveren ved at slette filer som E0000006998.log – ja faktisk omkring 20.000 af dem i Mailbox Database folderen på serverens F-drev. Det skulle jeg så aldrig have gjort… Databasen er nu korrupt og jeg sidder med en ubrugelig database (sådan da) og en del brugere som ikke har nogen mail i deres mailbox!!! Av, for pokker! Har dog kigget efter recovery til exchange programmer og falder over f.eks.

Der arbejdes rundt omkring på den nye smarte Raspberry Pi, som jeg helt sikkert skal have fingre  (2, 3) i når der kommer en version i handel. En mikro-pc til et par hundrede kroner, som dog kun kan køre Linux.

Jeg har tegnet abbonement på Lynda.com som er et video site med mange mange instruktionsvideoer til brug af bl.a. Sharepoint, Adobe produkter og næsten hvad som helst som måtte lugte bare lidt af IT. Smarte instruktionsvideoer og planen er at blive lidt klogere på Sharepoint. Mangler dog lige den sidste eksamen, inden jeg kan slæbe en lækker kage med på arbejde 🙂

Måske jeg skulle have kigget i Lynda.com inden jeg begyndte at slette logfiler. Ups!

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/mgp-starter-i-struer-og-brand-pa-grakjaer-arena/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>