«

»

maj 05

Print denne Indlæg

Mere geocaching og ny stue

Der er blev læst en hel del her i weekenden. Oliver skal nå 500 sider i sin læsekontrakt, men har noget tid at løbe på endnu. Sebastians læsekontrakt var dog gået vores næse forbi, så her den sidste uge havde han travlt, da han skulle nå at læse 300 sider til mandag – og han nåede det 🙂 Flot klaret Sebastian, du er for sej!

Torsdag var sidste klubaften i Struer Minecraft Club inden der blev dømt sommerferie.

smc1

Der var planlagt en gåtur i “Struer” i Minecraft. Geodatastyrelsen vil gerne bringe de frie geodata i anvendelse så mange steder som muligt, så samfundet kan få størst mulig gavn af frikøbet af geografiske data. Med ’Danmarks frie geodata i en Minecraftverden’ håber Geodatastyrelsen at kunne vække særligt børn og underviseres interesse for geodata, fordi vi møder dem i et spilunivers, de allerede kender og det var der vi ville ind.

Desværre havde den onde pedel igen været på spil. Vi havde oplevet tidligere at han havde last døren kort før kl. 17, så børnene ikke kunne komme ind.

smc2

Der blev spejdet ud, men børnene var taget hjem.

smc3

Man kan jo altid nyde udsigten, når der ikke er nogen at spille Minecraft med. Kun en enkelt nåede at komme forbi igen 17.30 og fremover tror jeg nok vi må have et hemmeligt tegn, som viser at vi er “in the house”! Men en ærgelig afslutning på vores klubaftener – lad os håber vi kan råde bod på det inden længe.

Hvis du har lyst til at gå rundt i Minecraft byerne i Danmark er her en vejledning til hvordan samt idéer til undervisningsbrug. Jeg forventer dog at vi får lagt Struer ind på vores egen server, så vi kan hygge os lidt med det i efteråret 🙂

I weekenden skulle vi teste vores nye Garmin eTrex 20 i Klosterheden. Der var sat det nyeste topografiske kort i maskineriet og så var det afsted. Vi faldt hurtigt over kratluskeren, som vi fulgte rundt i Klosterheden på en solskinslørdag.

kratluskeren-geocache-klosterheden-3

Det var en lang og hard tur rundt i skoven.

kratluskeren-geocache-klosterheden-2

Her er det en “stol”, som gemte på en af skattene. Kratluskeren havde siddet I denne stol og nydt udsigten.

kratluskeren-geocache-klosterheden-1

Det blev heldigvis til nogle caches som vi fik logget.

geocoin_cacheboys

Vi har købt en såkaldt cachecoin – en mønt man kan lade vandre rundt. Planen for denne er dog at vi selv bærer den rundt til de steder vi har været, men de andre vi har købt (dog uden de smukke ansigter) vil blive sendt fasted snarest 🙂 Cacheboys som er blevet vores kaldenavn er SÅ klar til geocaching i det danske land.

nyt_gulvtaeppe

Der skete skam meget mere i weekenden ud og at vi grillede osv – vi fik lagt gulvtæppe på i stuen, fik hentet møbler og fik det hele på plads i stuen. Ud over far og mor, så er drengene også vildt begejstrede for resultatet 🙂 Verner var da også lige med på et par skattejagter på vej hjem med møblerne 🙂
Søndag stod den på Audi klub og besøg hos farfar i Viborg og desværre er min bil ikke færdig endnu, snøft! I Viborg fik drengene lokket onkel Peter og farfar med på skattejagt mens jeg var til møde 🙂 Jeg præseterede også lige at skulle åbne vinduet bagi ved Lucas, så han kun vinke farvel til farfar og bedstemor Rita og “bump”, så lå ruden nede i døren. Håndklæde på og så eller hjem og få åbnet op indtil ruden og skubbet den op på plads. Endnu en reparation til vores mekaniker!

Desværre nåede Chelsea ikke finalen i sæsonens Champions League, men så sparer vi da en tur til Lissabon. De tre midterste dage i denne uge er jeg i Düsseldorf på Interpack messe, så det er nok også rigelig tid hjemmefra lige nu og så håber jeg min bil er færdig når jeg kommer hjem 🙂

camilla_og_bumleMen hov, hvad er nu det? Camilla og Bumle? Skal hun mon have hund? Hun ser da glad ud sammen med Bumle her.

Og hvad sker der lige her. En imponerende video, hvor en tysker har optaget sin datter hver uge i 14 år – noget af et projekt. Men flot ser det ud! 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/mere-geocaching-og-ny-stue/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>