«

»

sep 05

Print denne Indlæg

Lucas starter i 1.a og weekend ved fjorden

Der bliver skruet en hel del ned for blusset på denne blog – ja, det er der jo sådan set allerede, men her kommer der da lige en kort update. Alternativt er du velkommen til at følge mig på Facebook og se med. 

Jeg har ganske enkelt ikke så meget tid til at skrive, poste, fotografere mere, som jeg har gjort hidtil. Det vil da godt nok sige jeg stadig knipser løs med mobilen, men mit lille lommekamera følger mig næsten aldrig mere. Ledte iøvrigt forgæves efter laderen her den anden dag.

Men forvent ikke ret meget andet end “huskere” og tekniske indlæg her på bloggen fremover 🙂

Lucas er startet i 1. klasse – og det kører bare deruda’ – han læser og regner og læser lidt mere.

En stor dag for en stor dreng!!!!

Her var de lige alle tre anno august 2017 inden skolestart 🙂

 

Oliver er netop begyndt til kajak hos Struer kajakklub. Han er blevet temmelig meget bidt af det og hvis det skulle lykkedes mig at få min store korpus rundt i den lille båd, tror jeg også nemt at jeg kunne blive det 🙂 Ingen tvivl om at vejen snart går omkring Struer kajak 🙂

Han har indtil videre været afsted 3-4 gange og et par gange forinden til roning ved Struer roklub, som holder til i samme bygning. Det blev dog kajakken der vandt og han styrer den allerede som en mester.

Anderledes ser det ud med mig, som har været under vandet begge de gange jeg har været afsted, men sjovt er det nu alligevel 🙂

Jeg håber Lucas går igang med svømning tirsdag og Sebastian har efter et par lektioner på skydebanen i Struer besluttet, at han gerne vil starte til fodbold. Det bliver spændende og fedt for Seb 🙂

I weekenden var vi på Salling omkring Fur, hvor vi brugte tiden sammen med lidt kusiner mv. En super hyggelig weekend med et fantastisk vejr.

DCIM100MEDIAYUN00026.jpg

Her er et par videoer fra sommerhuset vi festede ved 🙂

 

Skal virkelig igang med løberiet igen, så overvejer kraftigt at belønne mig selv med et Garmin forerunner 235 ur 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/lucas-starter-i-1-a-og-weekend-ved-fjorden/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>