«

»

aug 05

Print denne Indlæg

Lucas, Park Allés eget evangelie

Hello World, ville en rigtig IT mand måske nok have startet dette indlæg, men lang om længe oprindt torsdagen. Den dag hvor vi skulle møde på Herning sygehus kl. 09.00 og dut. Camilla havde været til jordemor dagen før og vi var spændte på, hvad vi ville få at vide på sygehuset. Forventningerne var jo at hun skulle sættes igang med at sætte Lucas i verden.

luke-ox-glass-lukas-bevingede-okseGodt nok er Lukas i bibelen med “k”, men Park Allés Lucas bliver altså med “c” 🙂 Evangelium betyder glædeligt budskab og det er helt klart også det vi ved det vil være når både Sebastian og Oliver bliver storebrødre. Der er ingen tvivl om at de to brøde bliver mindst lige så stole som mor og far, når den “lille ny” dukker op. Selv om Camilla er sat til d. 17. august er han nu så stor at man vil sætte fødslen igang.

Allerede lidt i ni kom vi ind til scanning og vægten var nu skudt til ca. 4600 gram.

IMG_4005foedsel

Her har vi så det sidste indscannede billede fra torsdag morgen  🙂

Kl. 10 kom vi så over på fødegangen, hvor vi ikke vidste om der skulle stikpiller til eller hvad der helt præcis skulle ske. Efter at have fået en måling på om den lille dreng havde det okay, så blev vandet taget og klokken var blevet 11.00.

IMG_4001foedsel

Jeg kunne herefter suse ned efter tasken og min computer, få ringet rundt til familien og få spist lidt frokost i patientkantinen, hvor jeg mødte en anden Henrik, som havde fået et par små søde tvillinger to dage forinden. Lidt før kl. 13 gik veerne igang og da der et par timer senere ikke var sket det helt vilde gjorde jordemoderen klar til at sætte drop op. Camilla havde dog nogle flotte veer hele tiden 🙂

Efter lidt saftevand, kaffe og stadig godt arbejde fra mor, var planen af undersøge hende igen omkring 19.30 – det blev dog til ca. 10 minutter før, hvor det viste sig at hun var helt åben og klar til at føde. Der blev tilkaldt et arsenal af personale – fem i alt – det var så pga. den forventede størrelse på babyen og allerede kl. 19.48 fødte hun lille Lucas. Efter lidt oprydningsarbejde både her og der fik både Lucas og forældre lidt aftensmad og knægten blev målt.

IMG_4107foedegangen-tavle

Fødselsdag: d. 5. august 2010 kl. 19.48
Vægt: 4190 gram
Længde: 55 cm.

IMG_4016foedegangen

En mave på fødegangen som var klar til at blive formindsket.

IMG_4050foedegangen

Lucas ser verden for første gang… Og vupti, der stod far sørme !

IMG_4042foedegangen

Man kan godt være lidt træt efter en hård kamp ud af moderkagen.

IMG_4064foedegangen

Så blev øjnene lukket igen for en stund.

IMG_4071foedegangen

Den nybagte mor med Lucas. Dejligt det er overstået. Der kom en hel del gæster forbi den aften på sygehuset i Herning og de to friske storebrødre må desværre vente til fredag med at kigge forbi, da det var over deres sengetid og der efter sigende allerede var faldet ro over lejren hjemme i Struer.

IMG_4086foedegangen

Vi slutter af med Grand Finale, hehe – den stolte far med sin 3. søn Lucas – “mand ind, mand ud”, mænd avler mænd og hvad det ellers hedder. Nu er det vist tid til at slappe lidt af 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/lucas-park-alles-eget-evangelie/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>