«

»

feb 05

Print denne Indlæg

Kim Larsen i Herning

Jeg havde bestilt billetter til koncerten med Kim Larsen, som fandt sted i Herning i lørdags og da det var samme tidspunkt som børnenes MGP 2013 løb af stabelen måtte farmor og bedstefar træde til, så drengene kunne hygge sig foran fjernsynet og heppe og stemme på de sange de bedst kunne li’

Efterfølgende er der blevet danset og sunget en hel del MGP sammen derhjemme. Camilla og jeg var taget til Herning, hvor vi startede med en lidt for god middag inden jagten på en p-plads begyndte – og endelig kunne vi finde vej ind i kongrescentret.

Kim_Larsen_2013

Der var gang i den og Kim Larsen fyrrede den af foran en meget blandet skare af publikummer. Fra de helt unge til de helt gamle blev der sunget og danset med på gulvet. Vi var dog godt ømme i stængerne til sidst.

ih_kim_jens_pause

I pausen fik Jens og jeg lige en øl med Kim… 🙂

Det begyndte også at sne igen i weekenden – og det snart faktisk også lige i denne skriveden stund…. Mens Sebastian var omme og lege med en klassekammerat i det voldsomme snevejr fik Oliver lokket mig med på en cykeltur.

oliver i sneen

Først en tur forbi Kvickly efter handsker, så den lille fyr ikke frøs fingrene og så ellers videre ud i snevejret – her igennem anlægget og hjem for at lege med William, som var på besøg. Der blev købt nye topmadrasser, så vi igen sover dejligt og jeg har fået meldt mig til året Avis maraton i Holstebro.

Jeg har bestilt en såkaldt RaspberryPi, som er en lille bitte computer til få hundrede kroner. Den glæder jeg mig til at få testet, når den dukker op om et par uger. Så skal jeg til at sætte mig ind i hvordan sådan en installeres.

vestjysk_bank

Det ser efterhånden ikke for godt ud for vores gamle bank, som er tæt på at ryge til salg efter et års drift med gigantiske røde tal på bundlinien. Jyske bank nævnes som en mulig køber, så det varer nok ikke længe inden navnet på bygningen i Struer bliver skiftet ud.

Struer gymnasium holder 75 års jubilæums fest, som jeg er er inviteret til via LinkedIn, men det er desværre lige dagen før den store 7-9-13 dag hvor vi holder fest, så nu må vi se.

Gyldendal har lavet apps i iPad og viser her lydhuset som Sebastian lærer bogstaver og lyde fra i 0. klasse.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/kim-larsen-i-herning/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>