«

»

maj 21

Print denne Indlæg

Kilen rundt for fuld musik og blødende knæer

I fredags på store bededag løb jeg 4 km med drengene i fantastisk solskinsvejr og en super god tid. Sebastian var tændt og skrap, så lørdag tog ham og jeg en tur på 2 km afsluttet ved posthuset, hvor vi afhentede tidligere nævnte Skylanders swap-force kort. Så vi var alle tre klar til tirsdagens løb og dette års udgave af Kilen rundt. Specielt Sebastian var super spændt – ikke mindst da nummeret først kom på maven.

kilenrundt2014_0

Over 1300 løbere og fint vejr til start. Jeg havde købt ind til spaghetti og kødsovs og vi var bare klar til løbet. Jeg havde undersøgt sidste års tider for mænd under 18 og kunne fortælle Oliver at de tre bedste kom ind sidste år på mellem 18-20 minutter, så der var nok ikke basis for en podieplads, men han fik alligevel lov til selv af give den gas i en lille halv time og fik at vide at væske undervejs burde indtages hurtigt 🙂 Herover er han klar til løbet få minutter før start!

kilenrund2014_1

Sebastian og jeg fulgtes ad og sikken et flot tempo det gik i. Der var godt fyldt af løbere på ruten, men Sebastian gav den gas når han skulle, fik hurtigt drukket en halv kop vand og så bare videre – det så MEGA flot ud!

Desværre var der så lige en klaphat der skulle køre op bagi Sebastian med en baby-runner-cykel-barnevogn-dims, så Sebastian ryger ned på asfalten, slår hul på begge knæer og bliver fyldt af det blå kridt der var tegnet med på vejen i bedste cykelløb-stil.

Jeg bar ham og løb lidt med ham over skulderen, da han forståeligt nok var ret så ked af det. Men som den fighter Sebastian er kom han igen igang og sluttede helt overvældende flot af med en tid på 34 minutter – tør slet ikke tænke på hvor hurtigt han havde været, hvis ikke han var blevet kørt ned bagfra! Billedet herover er kort efter Sebastian kom på benene igen – Fedt!!!

kilenrundt2014_2

To seje fyre efter den hurtige tur! Selvfølgelig skulle der skrives flotte diplomer ud til både Sebastian med sine flotte og hårde 34 minutter og Olivers super hurtige 27 minutter for 5 km og fars flotte resultat, når man tænker på alle de kilo den tykke skal løbe rundt med 🙂

Vi tager super revance næste weekend til kalkmineløbet i Mønsted inden vi skal i Sea West 🙂

Bilen er kommet hjem igen. Den blev hentet i weekenden og på vejen hjem tog vi omkring Langhøj, hvor vi ledte forgæves efter en geocache. Vi besøgte dog legepladsen ved stadion, hvilken dog ikke kan hamle op med vores “udvidede have” i form af nye legepladser på skolen lige ovre på den anden side af vejen. I søndags blev den ene gennemtestet og det er bare et hit at man kan stå og tale til hinanden fra haven og til legepladsen 🙂

klatre_langhoej

Læg venligst mærke til den mørke bil på parkeringspladsen – Yes, vi er kørende igen.

gynge_lanhoej

Sebastian var også i Langhøj. De nye legepladser på skolen er dog MEGET bedre 🙂
Jeg har prøvet kræfter med fliserens. Ud over at købe billig fliserens og den dyre fra Linds, så startede jeg op med denne blanding på et stykke af indkørslen:

2 liter. varmt vand, deri hældes 1 dl kaustisk soda (ikke omvendt).
Blandingen vandes ud på fliserne (usk gummihandsker, da blandingen er stærkt basisk.)
Når det er tørt skylles efter med vand og en hård kost [kåst].
Skyl efter med rent vand.

Blanding vandes ud i tørvejr og betrædes ikke før det er helt tørt. Naturen går sin gang.
Det hele ser noget “sort” ud – altså fliserne, men det skal man ikke lade sig forskrække af. Prøv evt. med et lille stykke af gangen. Det kan også være blandingsforholdene der ikke er korrekte.

 

 

dart

Glemte helt at fortælle at vi under weekendens brandøvelse kunne se dart live på min iphone og hvem i alverden er det der dukker op på skærmen til venstre for dartspilleren? Jow jow! 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/kilen-rundt-for-fuld-musik-og-bloedende-knaeer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>