«

»

dec 06

Print denne Indlæg

Julefrokoster og juletræ

Fredag aften stod den på firma-julefrokost i Holstebro og igen lørdag måtte vi afsted – jeg tog dog tidligt hjem, da jeg var ved at være lidt sløj – og nej, ikke pga. tømmermænd eller noget i den stil. Mandag morgen var jeg endda endnu ikke helt på toppen. Ikke desto mindre startede vi søndag op med at hænge i stuen nogle timer, hvor nu både Sebastian og Oliver er blevet ret så interesserede i Minecraft.

Hen på formiddagen deltog Oliver og jeg i året julemærkemarch, som vi havde bestemt os for at løbe rundt. Det var dog koldt, vi var begge småsløje og Oliver begyndte at klage over sin fod, som han jo har haft forstuvet. Derfor blev der bevilget en del gå-pauser 🙂 Vi kom flot igennem og sluttede med både medalje og diplom ved målstregen 🙂

Efter frokost stod den på juletræ sammen med HK. Det blev afholdt i Holstebro den søndag eftermiddag, hvor nissefar og nissemor kom forbi og alle børnene fik poser, sodavand og frugt.

Oliver fik danset med Nissemor.

Lucas fik “snakket” lidt med Nissefar.

Camilla og Oliver dippe-dippede til Birdie Song

Sebastian fik hurtigt tømt sin slikpose

Vi var afsted med et hold venner, som vi efterfølgende spiste pizza’er med inden det var go’nat til drengene!

Mandag stod den på bilhandel, hvor vi kom af med Punto’en, så nu behøver vi da ikke tænke mere på det. Jeg var omkring Ketner i Holstebro, hvor Bent på værkstedet var så flink at hjælpe mig med mit ESP-lampe problem.

Bent koblede computeren på Audi’en og en fejl fortalte at efter 20 km/t ville den brokke sig og lave nogle CAN fejl, så jeg nok måtte omkring en Audi forhandler for helt præcis at finde ud af hvor fejlen ligger og om der blot er tale om en kommunikationsfejl og jeg ikke lige behøver at skifte dyse nr. 3 som ellers var hensigten.

Mandag eftermiddag var der forælædrekaffe i børnehaven, hvor der blev serveret æbleskiver og Sebastian fik besøg af Lucas, Oliver, mor og far – det var hyggeligt og imens kom der lige et par nye vinterdæk på fars bil – så mangler vi bare den sidste ting, hvad det så end lige ender med at fejlen er.

Tirsdag måtte jeg lægge mig på langs og blive hjemme. Jeg havde som Oliver gået og været lidt sløj, så vi var to mand hjemme tirsdag. Tirsdag aften havde Sebastian nissen Julius med hjemme fra børnehaven.

Ud over at Sebastian viste Julius hvordan man bygger i Minecraft, fik Julius også nissedrillet ved både at trylle bestik væk, møbler op i den øverste køjeseng og ikke mindst at trylle med julesokkerne som normalt hænger på skabene i stuen.

Tirsdag aften var der også fodbold. Chelsea mod Valencia i Champions League.

Fornøjelse at se Chelsea vinde!!!!! Fornøjelse af se Drogba knalde to styk i kassen og en fornøjelse at se Chelsea gå videre, selv om det var på et hængende hår – og så som vinder af gruppen – Last 16 here we come! 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/julefrokoster-og-juletrae/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>