«

»

nov 16

Print denne Indlæg

Julefrokost, juletræsfest og Nephew

“Min næste bil skal være rød – så må man nemlig altid overhale…”

Weekenden gik også i denne omgang alt for hurtigt. Hjem fra arbejde og så skulle der rodet i antenne igen igen. Signalet var blevet rigtig dårligt igen og nå blev der flået antenner og kabler ud alle vegne – i hvert fald på loftet. Det endte med at vi fik sat den gamle tv2 antenne op, pegende på DLG bygningen i Struer, hvor den nærmeste digitale sendemast er placeret og så var der endelig fuld skrue på signalet og børnene kunne lørdag morgen igen se tv. Desværre nåede de ikke at se Disney sjov, så vi blev enige om at lave en jule-disney-snolder-aften om lørdagen. Den købte de og hoppede i seng. Lørdag eftermiddag fik jeg skippet Camilla afsted til julefrokost. Det tog lidt tid, men efterhånden fandt vi da ud af at arrangementet var i Vemb og ikke som tidligere antaget i Hjerm. Vemb, Hjerm ? Who counts ? De havde en fornøjelig tøse-jule-frokost med både mekanisk cirkus-karrussel-hest og alt hver dertil hører – siges det !

Søndag morgen var det tidligt op… sådan da. Camilla var lidt søvnig oven på julefrokosten, men kl. 11 var der dømt juletræsfest i Musikteatret i Holstebro, hvor Færch holdt fest for gamle og unge. Sidste år var det med samme tidspunkt, hvor vi så fejlagtigt dukkede op kl. 13. I år kom vi til tiden og det var et super godt arrangement som vores personaleforening havde fået stablet på benene.

 PB150064fp_juletrae_2009

Julemanden kom natuligvis forbi.

PB150085fp_juletrae_2009

PB150083fp_juletrae_2009

Drengene var klar til at jule. Ikke mindst da slikposerne kom på bordet.

Drengene havde også held i lotteriet – noget mere held end os voksne. De trak afsted med fire biograf billetter og et gavekort til Toys’R’Us på 200 kroner.

PB150084fp_juletrae_2009

Camilla var også… “frisk” 🙂

PB150080fp_juletrae_2009

Det høje flotte juletræ var pyntet.

PB150090fp_juletrae_2009

Der var underholding med julenissen Julius, hvor drengene sad på forreste række og var helt opslugt af nissens sjove og spændende show.

PB150075fp_juletrae_2009

Tidligere omtalte slikposer leveret fra selveste julemanden.

Det gik hjem mod Struer igen, kun får at nå 4-toget til Herning. Min kære svoger havde helt glemt en planlagt herretur med vennerne, hvor der skulle spises sammen i Herning inden Nephew koncerten. Jeg fik så tilbuddet og sprang til. Sammen med fire venner og en kasse øl tog vi toget til Herning, hvor vi først spise pizza på Marco Polo og fik lidt godt til ganen inde vi dampede mod Fermaten – dog afbrudt at et pit-stop hos Jimmy som boede i byens skyskraber 🙂

IMG_7586nephew

Videre om til Fermaten, hvor den intime koncert for 5-600 personer skulle gå igang omkring kl. 21. Fadbamserne kostede 45 og var dermed en del billigere end på restauranten, så nogen drak flere øl end andre 😉 Jeg selv holdt mig dog til gin & tonic og lidt hoppen op og ned bagerst i salen, hvor også vores skatteminister og Hernings borgmester hang ud. Der var gang i baren skal jeg lige hilse og sige 🙂

IMG_7584nephew

Nephew trykkede den af i det lille lokale og publikum var helt med på den !

IMG_7583nephew

IMG_7572nephew

Som sagt… nogen fik flere fad-bamser end andre – Skål Dennis !!!

Efter et par fede timers Nephew musik tog vi en taxa hjem til Struer, da vi ikke gad gå til banegården og vente på et tog hjem. 

Min rare ven Flemming gav lige besked fra Thailand om at billigste pris på en PSP Go var 8000 thailandske bath. Det svarer til ca. 1200 DKK, så den glæder jeg mig til at se engang i næste uge og ikke mindst få parret med min Playstation 3 😉

psp-go-white

og sammen med PlayTV til Playstation 3 er der bare dømt “kanon smart” 🙂 Jeg skilte min Sony RDR-HX910 dvd/hdd recorder ad, for at sætte den 250gb store harddisk med optagelser af ungerne til pc’en. Windows mente dog at diske er “unallocated” og jeg tør rent faktisk ikke ændre boot-record’en, før jeg har fået kopieret alle film-klippene over på et andet medie og da dvd’er ikke er optimalt må jeg afvente PlayTV og håbe jeg kan koble de to ting sammen. Jeg tvivler dog, da det er udelukkende antennesignal den gerne vil have.

Mandag formiddag tog jeg også en tur ned på sygehuset i Holstebro. Det er jo med at bruge det så længe det ligger der – host host – huske iøvrigt valget i morgen ! Nå, jeg skulle have røntgen fotograferet min højre hæl og det fik jeg hurtigt gjort af en flink mand. Der kan man tale om service, det tog ikke mange minutter at komme igennem sådan en tur.

roentgen_hoejre_hael

Flot hæl-portræt ikke ? Måske kan man se noget der efterhånden er “difust” på underkanten af højre hæk, som ser mere “kantet” ud på venstre. Det er lige præcis der det gør frygtelig ondt. Nu håber jeg så bare at Morten Fys og min læge kan finde ud af hvad der kan gøres ved det, så jeg kan komme ud og løbe igennem igen. Good luck drenge !

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/julefrokost-juletr%c3%a6sfest-og-nephew/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>