«

»

jun 11

Print denne Indlæg

Jesperhus i sommerferien… nå, nej… Pinseferien

Man skulle tro det er blevet sommer i Danmark og jeg tvivler på der går længe inden vi kan hoppe i Limfjorden uden at fryse. Hold da op det har været lækkert vejr i pinsen. Så dejligt at man næsten skulle tro det var sommer. Årets pinsetur gik med farfar, bedstemor Rita, onklerne og resten af bedstemor Ritas familie til Jesperhus resort – Wow!

pinseferie_2014 (11)

Tre brødre på vej hjem fra badeland 🙂

Fredag aften spillede bl.a. KATO og Safri Duo til skaldyrsfestival i Nykøbing, men der var udsolgt og vi tog lørdag ind til Nykøbing både for at nyde skaldyrsfestivallen, en god frokost, lidt shopping og så var der skaldyrsløbet, som både Oliver, Sebastian og jeg selv deltog I.

pinseferie_2014 (2) pinseferie_2014 (1)

Desværre må jeg dog give løbet en stor tommelfinger nedad og ikke fordi det ikke var et løb med fællesstart, men i stedet et, hvor man blot kunne dukke op inden for 1½ time og løbe 5,3 km. Det var simpelthen ikke markeret godt nok op. Ikke nok med at både Sebastian og jeg til tider var i tvivl om hvilken vej man skulle løbe, så var Oliver det også. Til hans store uheld var det så svært at finde vej, at han kom til at løbe en hel del længere end de 5 km, da han for vild i Nykøbing, en by han aldrig havde gået rundt i og ved at spørge om hjælp hos venlige beboere fandt frem til Nykøbing havn.

pinseferie_2014 (4) pinseferie_2014 (3)

De klarede begge løbet rigtig flot, fik deres medalje, men stadig “thumbs down” til den løbe-oplevelse. Som man kan se på både Sebastians og Olivers diplomer, som er på samme tid, har der heller ikke været meget opsyn eller interesse i af få løbere hen over målstregen. Hmmm ærgeligt for idéen er god og selve Skaldyrsfestivallen var fantastisk.

Det skulle nu ikke slå os ud og der blev shoppet og hygget som aldrig før.

Der blev fisket i parkens put & take sø og leget igennem på legepladserne og handlet for lommepengene hos købmanden. Badelandet var flittigt besøgt og vi var i blomsterparken i det flotte vejr. Desværre var alt booket op i laser games, hvor Oliver ellers var igang med at arrangere og hverve deltagere for til sidst at finde ud af, at alt var booket op både søndag og mandag. Heldigvis er der Lasergames hos Wild’n’Fun udenfor Holstebro, så der må vi jo ud på et tidspunkt for at spille.

pinseferie_2014 (10) pinseferie_2014 (14)

Alle tre drenge nød pinseferien og det super lækre vejr i fulde drag. Ja den fjerde “dreng” og Camilla gjorde da også 🙂

pinseferie_2014 (5) pinseferie_2014 (6) pinseferie_2014 (7)

En tur på “guldvejen” i Nykøbing 🙂

pinseferie_2014 (8) pinseferie_2014 (9)

Her lidt stemningsbilleder fra skaldyrsfestival og Jesperhus resort. Desværre fik jeg ikke taget mit undervandskamera med og fik derfor ikke taget billeder i badeland, hvor vi også brugte en del tid.

 

Vi sluttede turen mandag af med gospel og frokost i Jesperhus blomsterpark og flere ture i både “krokodillerne” og pirat-snurretop-karrusellen.

pinseferie_2014 (22) pinseferie_2014 (21) pinseferie_2014 (20) pinseferie_2014 (19) pinseferie_2014 (18)

Lucas ræsede rundt på batteridrevet motorcykel.

pinseferie_2014 (17) pinseferie_2014 (16) pinseferie_2014 (15) pinseferie_2014 (12) pinseferie_2014 (13)

Her er Oliver og Sebastian ved fyrtøjet, som er en del af H.C. Andersens eventyrhave – Sebastians favorit i Jesperhus blomsterpark.

En dejlig ferie sluttede med pizza i haven og en aften med “Klassefesten 2” og alt for mange børn i soveværelset, som desværre faldt alt alt for sent i søvn og var super trætte tirsdag morgen, men dog kom afsted :)7

Tirsdag aften skulle vi have været ude at cykle, men efter vi fik konstateret at vi havde kigget forkert i kalenderen endte vi alligevel med at komme til svømning. Næste tirsdag kan man tage mærker til svømning og ugen efter er sidste gang inden sommerferien.

Og så må jeg jo hellere se om vi kan finde en WaZooka vandpistol i nærheden 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/jesperhus-i-sommerferien-naa-nej-pinseferien/

1 kommentar

  1. Poul Erik

    Hej til Jer alle 5

    Vi har læst beretning og set billeder fra Pinsen i Jesperhus – og vi må sige at det som sædvanlig var et campingophold med stor aktivitet og meget sjov ……. Børnene kørte klatten hele vejen igennem og vi tror at de fik det optimale ud af opholdet – dejligt…… KH Bedstemor Rita og Farfar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>