«

»

sep 18

Print denne Indlæg

iOS 9 og Food konference i Herning

Onsdag var der godt nyt til iPhone ejere der tit løber tør for strøm eller mødre og bedstemødre, der bare spiller for vildt meget iPad. iOS version 9 udkom onsdag og ud over en masse sikkerhed skulle version 9 også give dig en længere batterilevetid. Om det så betyder der skal lades op knap så ofte er nok tvivlsomt, men opgraderingen er der i hvert fald – og jeg har da også opdateret vores enheder. Bestemt ikke uden problemer. På min iPhone 6 er der apps der ikke virker mere og sms’er fungerer heller ikke optimalt. På min iPad mini var det endnu værre – iOS 9 update fik min iPad mini til at gå helt i selvsving. Den rebootede hele natten igennem inden jeg torsdag kunne begynde at fejlsøge… og sidst torsdag aften fik jeg nogenlunde gang i den igen.

Onsdag var jeg til forældremøde i Olivers klasse, hvor vi som i Sebastians klasse fik at vide at det var nogle rigtige dygtige elever. Noget spændende på Parkskolen er også at de kører “alt” undervisning elektronisk.

De benytter sig af Alineas produkter så som Flexbog, hvor eleverne kan skrive og “tegne” direkte i de elektroniske bøger – smart!!!  og Superbogen. Det glæder jeg mig til at drengene viser mig lidt mere om.

Vi så også den super flotte video med interviews, som klassen havde lavet om emnet “Ugeskema” – super flot!

A propos bøger, så så jeg tirsdag udsendelse Løvens hule som er en tro kopi af det engelske Dragon’s den, hvor fem iværksættere og millionærer får besøg at personer med gode idéer og personer som håber en af “løverne” vil investere i deres projekt. Parret bag Min bedste bog var på besøg i Løvens hule og fik alle de fem “løver” som investorer. 1 million og så skal der gives gas i England og Tyskland, som Jesper Buch udtalte det. Et high-five og godt gået herfra!

Torsdag morgen gik turen til Herning. PEJ gruppen afholdt deres årlige Trend konference, som i år var flyttet fra HEART til PEJ gruppens domicil.

food_consumer_trends_2017-2020

En spændende torsdag med mange gode indlæg.

pejgruppen1

Her er der pause, men ellers var både Sif Orellana (herover) forbi og manden med det mest spændende job, Matthew Brown, retailekspert fra Echochamber.

pejgruppen2

En speciel og sjov “dessert”, hvor man selv skulle igang. Planlagt og serveret at de to super spændende kokke fra I’m A Combo 🙂

 

Can we autocorrect humanity, en video der viser lidt om hvad sociale medier er eller måske ikke er 🙂

Om aftenen stod den på minecraft i Struer Minecraft Club. Jeg havde godt nok tilmeldt mig kurset “Få succes med din event” med Lillian Bigum, men valgte at koncentrere mig om børnene og så må I få de ti bedste tips fra august måneds HK Privat blad her:

ti trin til at faa succes med dit event

og sidst inden sengetid nåede jeg at deltage i et seminar fra IBC som hed Børn og unge på de sociale medier 🙂

En lang torsdag – men nu er det heldigvis snart weekend 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/ios-9-og-food-konference-i-herning/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>