«

»

okt 26

Print denne Indlæg

Hvem er på Skype – Skype resolver

Lørdag eftermiddag gik med alt Olivers live streaming, som nu er rykket fra Twitch og over til Youtube, hvor det er blevet meget nemmere at streame spil og video. I den forbindelse er her også et par tricks til, hvordan man kan finde ud af lidt mere af de personer der gerne vil på Skype med en.

ggoli-stream1

Gå ind i Skype og indtast brugerens Skype navn UDEN at tilføje dem på Skype. Det er vigtigt at brugeren er online på Skype.

Under Egenskaber eller Properties på engelsk, kan du se brugerens “brugernavn”, som ikke er det samme som det navn man hedder på Skype. Det kan det være, men ikke altid.

Find dernæst en Skype resolver, hvor du indtaster brugernavnet og “resolver”, opløser navnet. Det vil sige at den finder ud af hvilken IP adresse Skype brugeren er tilsluttet fra.

skype-resolver

Du kan åbne en Skype resolver ved at klikke her.

Når du har fået IP adressen, kan du via WHOIS se hvem ejeren på IP adressen er.

Du kan åbne WHOIS sitet ved at klikke her.

Her indtaster du adressen og kan læse information om hvem ejeren er. Det er typisk en internet udbyder som f.eks. TDC eller Yousee eller måske en virksomhed.

BEMÆRK dog at man kan surfe anonymt på nettet og at det derfor ikke er 100% sikkert at Skype brugeren sidder hvor man regner med 🙂

Lørdag aften var vi til Lauges fødselsdag søndag var der ud over besøg fra Viborg, et par 3D film på vores nye TV på programmet:)

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/hvem-er-paa-skype-skype-resolver/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>