«

»

apr 05

Print denne Indlæg

Havearbejde og halvmaraton

Har fået gang i min nye receiver og den ser ud til at virke til min fulde tilfredshed (og resten af familiens iøvrigt også) – den kan optage bestemte udsendelsestyper og er nem at betjene, så det bliver vist ikke meget bedre. Det skulle da lige være at få gang i det netværksstik som er monteret og iøvrigt fungerer på den, men jeg kan bare ikke få kontakt med recieveren, andet end et ping-svar. – Der er nu kun fire dage til Olivers store dag. The big 4 ! Vi skal nok snart til at have gjort noget, men der er gået en del tid i haven de sidste par dage – ikke mindst i dag.

img_1863have2

img_1850have1

Jeg har fået hækken til vores genbo hevet op og Camilla har fået plantet lidt planter foran i de små bede – næste skridt bliver nedfældning af 4 store grantræer, hvoraf det ene står på vores egen grund og de sidste tre på hhv. genbo og nabos grund. Der bliver godt med lys og arbejdsrum til de kære anlægsgartnere, som forhåbentlig snart går igang med vores græsplæne.

img_1865have3
Der bliver efterhånden fuldt udsyn til genboens have. Jeg er stadig spændt på at se, hvordan jeg får den hæk bugseret væk og op på genbrugsstationen. Hjælp ! 🙂

Der blev i dag løbet halvmaraton i Skyum ved Snedsted, hvor jeg klarede det fint – 1 time 55 minutter og så helt uden stop overhovedet og helt uden kramper – DEJLIGT ! Det var dog et elendigt arrangeret løb, som jeg bestemt ikke agter at deltage i igen. Det viste sig også til de flestes skuffelse, at ruten var meget åben og kun lidt over 4 km lang og derfor skulle løbes 5 gange rundt og rundt … Jeg har fået meldt mig til et af de smukkeste løb i landet. Hald Sø løbet, som tager os rundt på en rute som er åbnet specielt til lejligheden og slutter af med brunch på Niels Bugges Kro. Jeg kender det flotte område omkring kroen og ved det bliver et “once in a lifetime”-løb, så firmaturen til Fur Bryghus måtte desværre lade livet for en løbetur ved Viborg. Jeg håber vi kan samles noget af familien til brunch efter løbet – så har jeg jo også en flok heppere med 😉

De har fundet den perfekte løbehastighed – det er så lige en anelse hurtigere end jeg plejer at løbe – ikke mindst i dag i Skyum. Pyha 4,5 siger den – lidt mere en de 5,5-6,0 jeg løber på – men så er der da noget at gå efter – det er altid godt at have nye mål 🙂

Sebastian har lavet en rigtig fin påskekylling i gæstedagplejen hos Helle på Birkevej, som der er blevet sået karse i – altså kyllingen ! Han er vildt stolt over den og drengene følger vældig med i tilblivelsen af karse og glæder sig til en æggemad, når karsen når sin fulde højde. Knæhøj måske ? 😉

Fortsat RIGTIG GOD PÅSKE til dem der nu måtte have dette.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/havearbejde-og-halvmaraton/

3 kommentarer

 1. Steen

  Jeg har også fået gang i min receiver, super maskine. Jeg har monteret begge antenne kabler på den, som jo giver mulighed for at optage flere programmer samtidig.

 2. IH

  Kanonmaskine 🙂 Vi ses til påskefrokosten på lørdag !!! (Hvis vi da ellers kan finde en barnepige)

 3. pou erik

  Hej

  Jeg ved ikke om du har modtaget nogen mail fra mig – jeg kan ikke komme ind på web-mailboxen

  hilsen Viiborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>