«

»

nov 03

Print denne Indlæg

Håndfri papegøje i bilen og 2xMadsen i Holstebro

Jeg vil lige starte med at fortælle at der fra 1-14. november er gratis Boxer TV til alle ! Boxer har 1 års fødselsdag og derfor viser de gratis 28 af deres kanaler til hele det danske folk… Dejligt når man som os kun trækker de gratis digitale kanaler ned, så drengene kan få masser af Disney de næste par uger og endda med dansk tale. Vi fandt i går aftes ud af det ved et rent tilfælde, da Camilla kom til at zappe igennem hele spekret af kanaler og vi er ikke ene om ikke at vide at de er gratis i disse dage. Så benyt dig af tilbuddet og se følgende gratis tv kanaler indtil d. 14. november:

TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, TV 2 News, CNN, TV 2 Sport, Canal9, TV 2 Film, Discovery, Animal Planet, History Channel, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon, Disney XD, MTV, Voice, VH1, Travel Channel, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Star, Body In Balance, TV4 Sverige, TV2 Norge og ARD.

Som skrevet tidligere på min blog havde jeg fået min nye Parrot MKi9200 og i går aftes blev den så installeret i Audi’en.

IMG_6044haandfri-installation

Uha, det var ikke rart at se den fine bil blive skildt ad…. Men inden vi kom så langt som til at kunne afmontere radio’en måtte vi en tur omkring T. Hansen, hvor vi købte et radio removal kit – smart smart…

radio-removal-tool-kit

Og så skete der ellers ting og sager…

IMG_6048haandfri-installation

IMG_6052haandfri-installation

Selv luftdyserne måtte afmonteres for at få den lille skærm sat fast.

IMG_6051haandfri-installation

Jeg fik da selv lavet hul i et lille rum, hvor kablerne til iPod og USB kan gemmes og ikke være for meget i vejen. Der er endnu ikke fundet en service manual til Audien, men til gengæld begyndte jeg at lege lidt med Parrot og fik ændret baggrundsbillede på skærmen til et billede med Audi logo.

parrotbackground-audi-roadHusk blot at billede skal være 320×240 pixels og så kan ens Parrot skærm ellers se sådan her ud…

IMG_6057haandfri-installation

Det blev jo så ikke til VWs handsfree, men derimod Parrot. Her i aften var vi i Musikteatret for at se Anders og Peter Lund Madsens show “Vikingerne fra Virum”, som jeg jo havde stiftet bekendtskab med tidligere i Odense. Showet var dog ikke helt magen til det jeg havde set i forvejen. Vi blev dog hurtigt enige om at være på stikkerne, når billetterne til Niels Hausgaard bliver sat til salg på fredag.

Under installationen af Parrot fandt jeg naturligvis ud af hvordan radioen afmonteres og i samme ombæring en fin beskrivelse med tekst og billeder, som viser hvordan man skifter en ældre radio ud med en ny navigation årgang 2010 🙂  Og så har jeg endelig fået meldt mig ind i Audi Club Danmark, hvor der i deres forum er meget hjælp at hente til alt hvad der måtte have med Audi at gøre 🙂

Efter en god surfetur fandt jeg et par gode links. Som f.eks. installation af orginal Audi bluetooth, en billig VAG scanner som jeg ikke har tænkt mig at købe, men derimod gerne det rigtige grej fra Ross-Tech.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/handfri-papeg%c3%b8je-i-bilen-og-2xmadsen-i-holstebro/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>