«

»

nov 04

Print denne Indlæg

Halloween, Allerhelgen og Intel NUC

Det har været halloween i weekend og vi tog til Open by Night i Struer, hvor der bl.a. var zombie dans i gågaden, abba koncert og mange spændende tilbud. Jeg fik da også “raflet” mig til en forholdsvis billig flaske gin 🙂 Vi sluttede af med tre meget trætte drenge ved en buffet på Orient restaurant inden det var hjem i seng.

Aftenen efter blev drengene klædt ud og så fik de lov til at rasle ned ad gaden. En zombie, en ninja turtle, en dæmon og Simon med maske gik rundt i gaderne og fik fyldt deres græskar-spande op med slik.

halloween-2015 (2)

Herunder bliver “rovet” delt 🙂

halloween-2015 (1)

Søndag var allerhelgenes dag – en dag hvor vi fik tændt lys, først ved oldemors grav i Struer og så tog Sebastian og jeg turen til Nykøbing, hvor vi satte lys ved min farfar og farmors grav.

nykoebing-mors-kirkegaard

Længe siden jeg har været forbi og vi fik begge sendt venlige tanker 🙂

nykoebing-mors-kirkegaard-gravsted-elna-peter-dahlgaard

Og der blev lys… Tak for turen Sebastian 🙂

En uge med masser af aktivitet blev derefter skudt godt igang. Mandag aften hørte jeg om kaffesalg og tirsdag aften stod den på kursus hos Vølund varmeteknik.. Ja, du læste rigtigt, så hvis du har et fyr der skal serviceres, kan du bare komme an. Men meget mere om det senere. Jeg er også igang med næste modul i Web Marketing Manager forløbet og så har jeg fået købt mig en Intel NUC og den vil jeg lige bruge tiden her på hotel Comwell i Kolding på at skrive lidt om.

En Intel Nuc er dog ikke lige beregnet til at køre Windows servere på, men det fandt jeg heldigvis en workaround på. Jeg købte mig en lækker i7 model eller Intel NUC5i7RYH som modelnavnet hedder. I den har jeg sat 16 GB ram og en 240 gb SSD harddisk, så den skulle nok kunne arbejde lidt 😉

intel-nuc-i7-logos1-1500x1000

Først installeres en Windows 2012 server eller Windows 2016 server preview. Hernæst skal du installere chipset driveren, som du kan hente her. Så skal der hentes en netværksdriver her – den skal dog ikke installeres, for først skal der pilles lidt…

Du kan læse en fin beskrivelse af hvordan du retter e1d64x64.inf filen eller også kan du hente den jeg har rettet til her og kopiere den ind i NDIS64 mappen inden du installerer netkortdriveren.

God fornøjelse 🙂

Og så er det ellers bare med at få arbejdet videre med SEO. Jeg tester allerede lidt her på min blog, men tanken er at det gerne skulle gøres super effektivt og spredes ud på andre websider og webshops.

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/halloween-allerhelgen-og-intel-nuc/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>