«

»

apr 01

Print denne Indlæg

Forår, gult bælte og vinter igen

Jeg glemte helt at fortælle om min lille test for nogle uger siden den inden knap så gode 28 km løbetur. Jeg tog en Coopertest, som er den hvor man ser hvor langt man kan løbe i 12 minutter. Skal siges den blev taget indendørs og efter 10 minutters lunten skruede jeg op på max, så jeg nåede at løbe 3000 meter på de 12 minutter – så var der også dømt drikkepause bagefter.

For en uge siden var der det flotteste vejr og vi tog med Simon og hans forældre til Præstbjerg, hvor der er en dejlig naturlegeplads og en lige så dejlig sø. Der var høj solskin og det blev bare en rigtig dejlig dag.

Sebastian står og nyder udsigten inden vi gik den 2 km lange rute rundt om søen.

Lucas var også klar i forårsvejret på legepladsen 🙂

Ikke mindst til en gyngetur – det var sjovt!

Rundt i lyngen omkring søen havde Simons mor gemt påskeæg, så jagten gik over stok og sten, da alle børn løb rundt og ledte efter påskeæg! De to fædre fik også lov til at finde et chokoladepåskeæg, sådan skal det være 🙂

 Oliver i gult bælte! Efter gradueringen fik Oliver overrakt sit nye gule bælte efter at have øvet løs hjemme i stuen nogle dage. Det kan dog være svært at huske kata’er, spark og hvad der ellers skal til, så vi har besluttet os for at få filmen de ting de skal kunne til gradueringerne fremover – så er det også lidt nemmere at huske det hele.

Flotte så de ud, da de alle var blevet gradueret 🙂

Lucas var klar til at fejre gradueringen sammen med Oliver, men næste gang tror jeg nok det bare er mor og far som tager med derom. Det er alligevel lang tid at sidde stille og kigge på tv’et, hvor vi kan følge med i gradueringen og nyde kaffe, kage og saftevand.

Efter en tur rundt på Google fik jeg lige hacket min gamle, men ellers ubrugte PSP Go. Så kan der spilles på den også, så der skal der prøves lidt spil af og se hvordan den klarer den i forhold til Nintendo DS. Folk spekulerer stadig over om de skal hæve efterlønskronerne eller ej og efter min søgen efter Audi Navigation Plus på ebay, faldt jeg over en vældig OEM enhed fra Kina.

Heldigvis fik vi kun meget lidt sne lørdag morgen – indtil videre og næste uge står den må MUS, produktkatalog og påskeferie og jeg er efterhånden kommet godt igang med at tømme loftet – så måske vi snart kommer igang med udvidelsen deroppe 🙂 Efter en del snak på arbejde kom jeg til konklusionen af man måske skulle arrangere en tur til Oktoberfest i München med herreklubben – hvis altså ikke lige man får stillet sit tyskerbesøg-behov ved en evt. Champions League finale her i 2012 – naturligvis med Chelsea som deltager 🙂

Sluttelig omkring mad – det er sundt at spise chokolade inden måltider, popcorn er sundere end grøntsager ( de skal bare laves på den rigtige måde – Lidt vand og majs i en skål, en tallerken over og ind i mikrobølgeovnen – så har du luftpoppede popcorn) og Oliver fik bagt Yggenykkager til klassen – og det var et hit, så her kommer opskriften:

Yggenykkager (de helt rigtige)

Til kagerne skal du bruge:
250 gram sukker
250 gram margarine
3 æg
½ kg mel
1 knivspids salt
1 knivspids hjortetakssalt (eller natron)
100 gram chokoladestumper

Til chokoladeglasuren skal du bruge:
Flormelis
Cacao
Vand

1. Din mor eller far sætter ovnen på 180 grader og du smører 2 bageplader.

2. Ingredienserne æltes sammen, dejen rulles ud og kagerne stikkes ud med en kageskærer. (Du kan  også bare rulle kugler, som presses ud på pladerne)

3. Ingredienserne til chokoladeglasuren røres sammen.

4. Når kagerne er bagt (ca. 15 minutter) afkøles de og smøres med chokoladeglasuren i bunden.

og aller aller sidst – selvfølgelig bliver der spillet meget Minecraft – ikke mindst her i påsken, hvor Oliver fik lavet nedenstående Minecraftmand…

GOD PÅSKE!!! 🙂

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/forar-gult-baelte-og-vinter-igen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>