«

»

mar 12

Print denne Indlæg

Fingrene på kogepladen og forfulgt af flaskecontainer

Sidste fredag eftermiddag var der dømt snestorm i det midt og vestjyske. Jeg nåede heldigvis hjem fra Holstebro og Camilla endte faktisk med at overnatte i Herning.

IMG_8955skovle_sne

Dagen efter kunne vi roligt skole sne og drengene hjalp godt til – og i løbet af weekenden nåede vi også den måske sidste kælketur inden det rigtig begyndte at tø udenfor – og i skrivende stund er der faktisk ikke meget sne tilbage udenfor og alt nytårsskidtet begynder nu at komme frem igen efter det har været skjult under sneen.

IMG_8970kaelk-sebastian

IMG_8965kaelk-oliver

Tirsdag fik jeg startet på min MCITP uddannelse og jeg må nok indrømme at det nok bliver lidt hårdere end først forventet. Men jeg er naturligvis ved godt mod og selv om bøgerne er tykke, så står der nok noget interessant deri. Planen er at tage alle eksamener tidligst om 12 uger, når jeg er ovre mine 6 tirsdage i København. Muligvis vil jeg tage to ad gangen med få timers mellemrum da man lige så godt kan få det overstået forholdsvis hurtigt efter alt min læsning.

Det er nu ellers ikke uden problemer at finde rundt i København for en gæv jyde som mig. På trods af GPS og almindelig sund fornuft fik jeg parkeret i HKs parkeringskælder, taget elevatoren op til receptionen og talte lidt frem og tilbage med receptionisten inden vi fandt ud af at det ikke var HK jeg skulle møde hos, men derimod HK Hovedstaden ??? som tilsyneladende lå omkring hjørnet. Nå, ud i bilen igen – ny parkeringskælder og ny reception inden jeg fandt min plads i lokalet bland de 10-15 andre, som havde valgt at benytte sig af SAM datas tilbud om “selvstudie” til en MCITP (Microsoft Certified IT Professional) uddannelse.

Sidste frist for tilmelding til Berlin maraton 2010 blev overskredet, så det bliver ikke en gentagelse af sidste års succesløb dernede, øv ! Sebastian var uheldig i ugens løb, da han hjalp Bedste med madlavningen i køkkenet. Tre små fingre på en varm kogeplade og der blev efter sigende grædt igennem indtil mor heldigvis kom tidligt hjem fra arbejde den dag. Hen på aftenen fik jeg bundet en blev med isterninger om Sebastians hånd, så han ikke selv skulle gå og holde ved mere.

IMG_8979sebastian-braendt1

Så kunne han jo passende gå og “blinke” lidt med lampen imens.

Jeg fik gjort en god handel i Toys’R’Us, hvor jeg bl.a. fik investeret i to Supermand soveposer. Oliver skal sove i børnehaven fredag aften og skal derfor have bl.a. sovepose med og en lygte, når de skal ud på legepladsen og finde “diamanter” i mørket. Spændende ! Fredag så det også bedre ud med Sebastian, selv om han selv stadig mener det gør ondt og gerne går med Star Wars plaster på de tre fingre.

IMG_8980sebastian-braendt2

Godt billede egentlig, Doktor Strit ! 🙂

Natten til torsdag blev jeg dog vågnet af Olivers gråd og det viste sig at han havde drømt af den store røde flaske-container, som står over ved Hallen havde været efter ham og efterfølgende hoppet ovenpå ham !!! Ikke en sjov drøm for en lille dreng, som bliver 5 år i næste måned – sådan en flaskecontainer er jo heller ikke helt lille. Han kom heldigvis ind og puttede og faldt hurtigt i søvn igen inden han frisk hoppede op fredag morgen og glædede sig til at skulle overnatte i børnehaven med Disney snolder mv.

IMG_8950disneybakker

Sidste uge testede drengene iøvrigt de smarte Disney bakker som vi laver på arbejde – det var en kanon succes ! 🙂

Og inden vi lige slutter af med en sang, så skal I da lige se at selv om man måske kigger på en ældre Audi, så behøver det nu slet ikke være så tosset…

Se blot dette gamle afsnit af Top Gear fra 1997, hvor den dengang nye A6 blev prøvekort.

og inden indlæggets favoritsang afspilles, kan I lige se denne sjove parodi på Keishas Tik Tok

Alphabeat er helt klart den sang der spilles mest i Mazdaen i øjebliket – og også i firmaets “Playstation 7”, når denne køres af undertegnede. Nummeret hedder DJ !

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/fingrene-pa-kogepladen-og-forfulgt-af-flaskecontainer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>