«

»

dec 15

Print denne Indlæg

Finanskrisen har ramt “plasten”

Så gik den ikke længere. Finanskrisen har også bidt sig fast i det ellers velrenomerede firma, hvis moderselskab iøvrigt tidligere i år fik en god saltvandsindsprøjtning ved salg af aktier i Skandinavisk Tobakskompagni. Det blev i hvert fald til en hel del mere end beløbet Stein Bagger sagen. Ikke desto mindre er salget i organisationen så ringe at hverken direktion eller funktionærer får en lønregulering i 2009.

finanskrise

Ud over det er otte funktionærer blevet afskediget i organisationen (Europa).

Det er med at holde hovedet højt og ikke glemme at det snart er jul. Der blev iøvrigt lavet konfekt med familien i søndags – både marcipan slanger, en Peter Plys og et juletræ blev det til. Ud over det kom der lidt flere kulørte lamper op i haven, så det snart ligner et helt Tivoli.

Det ér jul !

I dag er min døgnvagt startet, så det bliver spændende at se hvor meget man bliver forstyrret udenfor normal arbejdstid i denne uge. Den tid der ikke bliver brugt på vagten, vil uden tvivl blive brugt på systemet hjemme i privaten.

For at få lidt teknisk flettet ind i denne blog kan jeg nævne at jeg har kigget lidt på Windows Server 2008.

windowsserver2008logo

Et par rigtig lækre features deri er to ting kaldet hhv. Windows Rights Management Services som gør at man kan sikre dokumenter og emails, så de ikke bliver set af uvedkommende og iøvrigt kan hentes til Windows Server 2003 her og rolle med navnet Network Policy and Access Services, som gør at man via en policy kan kontrollere om klienterne har antivirus installeret, de nyeste signaturer og evt. de nyeste Windows opdateringer. Jeg ved godt det ikke er nyt, men det er nyt i Windows og at det kan laves vha. group policies 😉

Jeg nåede at løbe 9 km i BIK her til aften og kan godt mærke jeg ikke helt har fået løbet så meget, som jeg egentlig burde. Det må jeg jo så se om jeg ikke kan få gjort noget ved her i julen.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/finanskrisen-har-ramt-plasten/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>