«

»

okt 03

Print denne Indlæg

Familietest af Audi A6

Man kunne virkelig høre at man havde været mere savnet end sædvanligt. Opfattelsen var jo at jeg skulle til England, bl.a over til vores allesammens ven John og hans familie, men naturligvis også for at arbejder med noget IT. Onsdag aften efter jeg var kommet hjem og da jeg skulle til at putte drengene sagde Oliver: “Far, næste gang kan du så ikke få en af dine Færch venner til at ordne Johns computer?”

IMG_5236playfoam

Der blev leget med PlayFoam, som jeg fik købt med hjem fra Hamley’s – og ikke mindst det populære månesand.

IMG_5238playfoam

Drengene viste stolt deres første figurerer i Playfoam frem. En fødselsdagskage og en blå hval. Floooot!

Vel hjemme fra England gik jeg i gang med Audi kiggeriet igen. Jeg havde jo i fredags mødt Laust fra VW og fik lånt en Audi A6, som dog stod til en noget dyrere pris end den som f.eks. bilpriser regner sig frem til.

IMG_5224carepoint-audi

Der var god plads til alle tre drenge på bagsædet og en barnevogn i bagagerummet. Derudover gør det det jo bare federe med træk og mulighed for en tagboks. Vi var en tur forbi mekanikeren, som dog dømte bilen til slet ikke at hænge sammen med prisen.

IMG_5247carepoint-audi

Automatgear er et must! Men desværre blev det ikke Audien fra Holstebro, som ellers havde en servicebog med reperationer for over 300.000 i de ti år hvor der har været service på den.

IMG_5223carepoint-audi

Men det passede nu fint i vores indkørsel 🙂

IMG_5256havetraktor

Efter vi havde fået kigget bilen igennem fik Oliver en tur på Lars’ havetraktor. Det gik stærkt rundt på plænen og Sebastian meldte dog også pas, da han fik tilbuddet om en tur.

Så blev det endelig weekend og den stod på Disney sjov og hygge hele fredag aften. Oliver er blevet helt vild med at spille Ghostbusters på Playstation, så i nødstilfælde var jeg nødt til at finde en walkthrough til spillet. Lørdag formiddag var ingen undtagelse efter rundstykkerne.

organic-quince-jelly-jar

Vi fik også smagt på Johns hjemmelavede Quince jelly. I ordbogen fandt jeg ud af at quince betyder kvædetræ, så måske man skal have sådan et plantet i haven et sted. Marmeladen uden frugtstykker er i hvert fald lækker, men frugterne er for hårde til at kunne spises.

Quince
[Botanik] (træet)  – De lavede marmelade af frugten fra kvædetræet
(frugten)  – De plukkede kvæder til marmeladen

Efter morgenmaden fortsatte Oliver med Ghostbusters mens Sebastian legede med togbanen på gulvet. Selv kiggede jeg lidt efter biler og håbede på at komme en tur omkring Viborg, Langå og Århus i løbet af eftermiddagen inden William skulle komme forbi og lave burgers lørdag aften, det blev dog udsat og desværre var farfar til fødselsdag den dag, for ellers kunne drengene have været med og hygget sig i Viborg mens vi dragede videre på bilkig.

Drengene blev smidt i seng for at se “Otto er et næsehorn” mens vi voksne så George Clooney i “Up in the Air”.

Søndag blev der slappet total af foran tv. Jeg kan ikke mindes at jeg har været så træt over så lang tid og så længe, pyha – håber godt nok jeg er mere frisk i næste uge 🙂 Måske jeg bare skal igang med at løbe og få afprøvet min nye iPod nano touch ting 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/familietest-af-audi-a6/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>