«

»

sep 20

Print denne Indlæg

Faaaaaaantastisk oplevelse ! Min første maraton i hus !

Det var egentlig planen at jeg ville starte med at skrive noget som f.eks. “Det blev lørdag morgen og kl. 8 havde jeg fået morgenmad og farfar og bedstemor Rita var kommet til Struer for at passe drengene. Jeg kørte mod Berlin.” osv osv.. men …

At løbe et maratonløb i Berlin var simpelthen en helt fantastisk oplevelse – det er længe siden jeg har prøvet noget så bevægende, sjovt, hård og helt uimodståelig fantastisk ! Jeg kan varmt anbefale alle løbere at træne sig op til en maraton, blot for at prøve en tur i Berlins gader med det helt fantastiske publikum og en atmosfære jeg ikke har set lignende andre steder.

IMG_6088berlin_medalje1

Sådan ser den så ud – medaljen fra Berlin Marathon 2009

IMG_6064berlin_medalje2

Og sådan ser den ud omkring halsen på en træt og glad løber !

Men lad os starte fra starten og få et lille lysbilledshow igang. Dog ikke med så meget tekst, da jeg netop er kommet tilbage til mit hotelværelse og skal til en sejrs-middag med Marathon Travel på en resaturant der hedder Joe’s. Der kommer sikkert flere billeder fra nettet og sikkert også lidt mere histore om et par dage, når benene er klar igen – men HOLD KÆFT det var da bare for STORT !!!

IMG_5926berlin

Det startede selvfølgelig med en tur på messen om lørdagen, hvor der blev hentet startnummer.

IMG_5947berlin

Selv om jeg havde købt togbilletter sneg jeg mig med en tur i bussen, hvor de andre gutter fra AK kilen var med.

IMG_5954berlin

Senere stod den på Pasta Bollognese på en italiensk restaurant, man skal jo ikke spise alverden op til sådan et løb.

IMG_5986berlin

Morgenen efter var den lange løber klar til sit første maraton – her balloner, som der desværre ikke blev set meget til. Der gik helt kuk i opstarten.

IMG_5996berlin

Men folk var ellevilde mens de spillede Chariots of Fire inden starten blev skudt igang !

IMG_6012berlin

Jeg fik ikke taget mange billeder i starten af løbet, men der var en fantastisk opbakning fra tusindvis af danskere. Her en af de sjovere – 13 km til fadøl – hvor er g&t skiltet mon ? 🙂

IMG_6013berlin

30 km er nået og ikke alle løber. Jeg selv holder dog ud endnu. Det skulle dog vise sig at jeg ved 35 km fik kramper og igen ved 40, så der blev gået/luntet i et par kilometer.

IMG_6015berlin

Ved en af de mange poster var der våde svampe – Svampebob Firkant – kanon og jeg fik da et par stykker med hjem til drengene !

IMG_6031berlin

Det var fantastisk vejr og der skulle godt med både vand, energidrik og varm te indenbords. Foruden bananer og energi gel og masser af brusebade undervejs. Kun en enkelt gang måtte jeg stoppe og for at lade vandet 😉

IMG_6039berlin

Nu begynder man virkelig at kunne se målet – og kramperne hærger, så jeg må humpe lidt indtil publikum råber “Kom så Henrik !” – og så er det afsted igen.

IMG_6056berlin

Indløbet ned mod Brandenburger Tor var helt fænomenalt ! Sikken en stemning – alle klappede og heppede på mig, så jeg fik helt uanede kræfter og trodsede kramper og satte en slutspurt ind. Jeg må nok indrømme at hårene rejste sig endnu mere og følsom som jeg er, var jeg da også tæt på at knibe en lille tåre 🙂

IMG_6077berlin

I mål med mig og på med medaljen. Jeg havde dog ikke tid til at slappe af og strække ud som alle disse mennesker, da jeg røg direkte i baren med de andre fra Struer.

IMG_6083berlin

Det var dog alkoholfri øl de søde Erdinger-piger serverede – men det var til gengæld ad libitum – i hvert fald lige der hvor vi stod.

IMG_6085berlin

og så gik jeg mod banegården for at finde et tog hjem til hotellet – det var dog en skod hovedbanegård de har Berlin, men jeg fik da lige kylet en stor menu i maven fra McD efter mit lange løb. Mine tider blev iøvrigt en mellemtid på 2:02:56 ved ½maraton distancen og inklusive kramper osv endte jeg med en nettotid på 4:51:04 på min første maraton og kom ind på en flot 23.703. plads hehe

Det var min beretning for lige nu – nu vil jeg til at tænke på at skulle bevæge mine ben igen, så jeg kan komme ned på restauranten og få en fire retters menu, med nok lidt mere normal mad end McDonalds 😉

Yeeeeehaaaaa hvor var det fedt !!! Det må jeg kan gøre endnu bedre næste år !

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/faaaaaaantastisk-oplevelse-min-f%c3%b8rste-maraton-i-hus/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>